Αρχική Ν. Αργολίδος Π.Αναγνωσταράς: “Πάμε λοιπόν κ. Κωστούρο στην ουσία. Και η ουσία είναι το...

Π.Αναγνωσταράς: “Πάμε λοιπόν κ. Κωστούρο στην ουσία. Και η ουσία είναι το έργο του καθενός μας”

Επιτέλους ο κ. Κωστούρος αποφάσισε να μιλήσει επί της ουσίας δηλώνοντας: “Δεν θα επιτρέψουμε να ξεφύγει η αντιπαράθεση από την ουσία”. Αυτό ακριβώς θέλουμε και εμείς!

Πάμε λοιπόν κ. Κωστούρο στην ουσία. 

Και η ουσία είναι το έργο του καθενός μας!

Βρίσκεστε στην θέση του Δημάρχου επί 7 χρόνια!Δείξτε μας τι κάνατε για να δώσετε νέους χώρους νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών, βρεφονηπιακών κλπ. 

Ποιο νέο κτίριο κατασκευάστηκε επί της επταετούς θητείας σας;Προσωπικά δεν γνωρίζω να κατασκευάστηκε ούτε ένα!Αν κάνω λάθος διαψεύστε με!

Ιδού λοιπόν η διαφορά μας! 4 νέα κτίρια παιδικών βρεφονηπιακών σταθμών – νηπιαγωγείων κατασκευάστηκαν επί της θητείας μου και μέχρι σήμερα εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών μας.

Δείτε τα:

1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου (περιοχή Κούρτη δίπλα στο 4ο δημοτικό σχολείο)

3ος Παιδικός Σταθμός  (περιοχή Πρόνοιας – πλησίον Ευαγγελιστρίας).

5ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου (περιοχή Ροδίου – έναντι Αστ. Διεύθυνσης Αργολίδας).

6ος Βρεφονηπιακός Σταθμός (Παλαιές Εργατικές Κατοικίες)

Να σας υπενθυμίσω και την ενίσχυση του φέροντος οργανισμού και την εκ βάθρων ανακαίνιση του επικίνδυνου μέχρι τότε για τους μαθητές κτιρίου του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου;

Αυτό λοιπόν ήταν κύριε Κωστούρο το ενδιαφέρον μου, η προσφορά μου και η ευαισθησία μου προς τους μαθητές της σχολικής κοινότητας του Δήμου μας.

Δείξτε μας λοιπόν τώρα το δικό σας έργο στον τομέα της παιδείας και μη προσπαθήσετε να παραπληροφορήσετε τους δημότες παρουσιάζοντας ως έργο σας, συντηρήσεις και ελαιοχρωματισμούς των υπαρχόντων σχολικών κτιρίων, εργασίες που είναι υποχρεωτικές – αυτονόητες και γι’ αυτές χρηματοδοτείται ετησίως κάθε Δήμος έτσι ώστε να συντηρεί τις σχολικές του μονάδες. Για νέα κτίρια μιλάμε. Σας υπενθυμίζω ότι πέρασαν 7 χρόνια από τότε που εγώ κατασκεύασα αυτά τα κτίρια και λόγω της απραξίας σας και της έλλειψης ενδιαφέροντος από μέρους σας, οι μαθητές του 2ου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου (Νέο Βυζάντιο) είναι στοιβαγμένοι σε παραπλήσιους ισόγειους χώρους καταστημάτων, στους οποίους δεν τηρούνται οι συνθήκες και οι απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια των μαθητών. 

Τελικό συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι όπως τα βρήκατε έτσι και θα τα παραδώσετε χωρίς να βάλετε ούτε ένα λιθαράκι.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ