Αρχική Ν. Αργολίδος Στο Ναύπλιο η πολυμελής χορωδία του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών (Βίντεο)

Στο Ναύπλιο η πολυμελής χορωδία του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών (Βίντεο)

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, τελέσθηκε ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Κατά τη διάρκεια του εσπερινού ,έψαλε η πολυμελής χορωδία (Αριστερός Χορός ) , του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Μεγάλου Λαμπαδάριου Αλεξίου Κατσαρού.

Στο τέλος του Εσπερινού μίλησε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Κουλουριώτης με θέμα: « Σταυρέ του Χριστού, Χριστιανών η ελπίς».

Τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π.Χρυσόστομο, καθώς και την χορωδία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών , ευχαρίστησε ο εφημέριος του ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π.Ελευθέριος Μίχος . Να σημειωθεί πως η χορωδία του καθεδρικού Ιερού Ναού Αθηνών βγαίνει για πρώτη φορά να ψάλει εκτός του χώρου της

Στον κατανυχτικό εσπερινό παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός ,ο αντιδήμαρχος Κ.Ρούτουλας ,ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γ.Μαντζούνης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ν.Γεωργαντάς και Ιορδάνης Δαμιανός.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΠρόγνωση καιρού: Πρωταπριλιά με ήλιο και μποφόρ
Επόμενο άρθροΠ.Τατούλης για ΚΔΑΠ Αργολίδας “Υλοποιήσαμε ένα σπουδαίο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης”