Αρχική Ν. Κορινθίας Στο πλευρό του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ο Θοδωρής Παληός

Στο πλευρό του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ο Θοδωρής Παληός

Η νέα γενιά πρωτοστατεί!

Μια μεγάλη πολιτική αλλαγή που δρομολογείται στις 26 του Μάη, χρειάζεται το πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας τους, νέους ανθρώπους! Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός νέου είναι η όρεξη για προσφορά στην κοινωνία, η βελτίωση της καθημερινότητάς αυτού Αλλά και των γύρω του, αλλά και το όραμα. Η νέα γενιά θέλει να δημιουργήσει τα εφόδια ώστε οι νέοι να μην φεύγουν από τον Δήμο μας, αλλά αντίθετα να κυνηγούν τα όνειρά τους εντός των συνόρων του. Απαλλαγμένοι από μικροκομματισμούς Αλλά και παλαιές λογικές, θα φτιάξουμε έναν Δήμο σύγχρονο, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες ενός νέου.

Ως άνθρωπος που δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων, συγκεκριμένα ως γεωπόνος αλλά και την πώληση αγροτικών προϊόντων, θα πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή να έχει ως επίκεντρο και τους επιχειρηματίες που συνεισφέρουν στην οικονομία του Δήμου μας , αλλά και στους αγρότες, μιας και είμαστε μια αγροτική περιοχή. Χρειαζόμαστε καλύτερους αγροτικούς δρόμους, επαρκές νερό για άρδευση κατά τους θερινούς μήνες, αγροτικό γραφείο κα.

Ως αθλητής , πιστεύω ότι ο Δήμος πρέπει να ρίξει βάρος στην δημιουργία υποδομών και αθλητικών εγκαταστάσεων ώστε να δώσει κίνητρο στους νέους να αθλούνται.

Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση καθώς στις προγραμματικές του δηλώσεις κάλυψε όλα τα παραπάνω και είμαι πεπεισμένος ότι με την συμβολή των νέων Αλλά και των έμπειρων στελεχών που τον πλαισιώνουν στο ψηφοδέλτιο του, θα μπορέσουμε να τα πετύχουμε!

Θοδωρής Παληός,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.