Αρχική Ν. Κορινθίας Την Τετάρτη το επόμενο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δ.Κορινθίων με...

Την Τετάρτη το επόμενο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δ.Κορινθίων με ομιλητή τον καθηγητή Ε.Λέκκα

«Αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στο οικογενειακό και στο σχολικό περιβάλλον» είναι το επόμενο μάθημα της σχολής επιμορφώσεως οικογένειας του Δήμου Κορινθίων που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου στις 6 μμ. στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου. 

Ομιλητής θα είναι ο διαπρεπής Κορίνθιος καθηγητής, επίλεκτο τέκνο της κορινθιακής γης, κύριος Ευθύμιος Λέκκας, ο πλέον ειδικός καθ’ ύλην και καθόλα αρμόδιος για το θέμα, καθηγητής δυναμικής τεκτονικής εφαρμοσμένης Γεωλογίας και διαχείρισης φυσικών καταστροφών ΕΚΠΑ και πρόεδρος του τμήματος Γεωλογίας και περιβάλλοντος Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και απολύτως αναγκαίο να πληροφορηθούμε θέμα που δεν θα πρέπει να χάσουν ούτε μαθητές ούτε καθηγητές ούτε γονείς καθώς αναφέρεται στο πως θα πρέπει ο καθένας να συμπεριφερθεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης τόσο μέσα στο σπιτι όσο και στο σχολείο. 

Αναφερόμαστε σε σεισμούς, σε πυρκαγιές, σε πλημμύρες, θέματα για τα οποία πρέπει ο καθένας να είναι οχυρωμένος με γνώση και πληροφόρηση ούτως ώστε να ξέρει πως θα συμπεριφερθεί την κρίσιμη στιγμή που όλοι τα χάνουν.

Ειδικά θα πρέπει να το παρακολουθήσουν και μαθητές αφού τους αφορά άμεσα.

Σας περιμένουμε!!!!!

Προηγούμενο άρθροΤα Λουτρά της Ωραίας Ελένης θα επισκεφθεί ο Πελοπίδας Καλλίρης
Επόμενο άρθροΤην υποψηφιότητα του Κώστα Γυφτάκη με τη Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Π.Τατούλης