Αρχική Περ. Πελοποννήσου Λαϊκή Συσπείρωση: “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”

Λαϊκή Συσπείρωση: “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”

Στην σημερινή τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠεΣυΠ) και στη διαδικασία των εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων, η κα Νικολάκου και ο κος Γιαννακούρας ζήτησαν να βάλουν θέμα για συζήτηση.

Με φανερή έλλειψη ψυχραιμίας επιτέθηκαν με ύβρεις και συκοφαντίες στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκο Γόντικα, για την δημοσιοποίηση στοιχείων σχετικά με τις αισχρές διεκδικήσεις των εργολάβων και το λιγνιτόσημο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα καθορίζει η πλειοψηφία και ο πρόεδρός της, θα μπορούσαν κάλλιστα να το φέρουν τακτικό θέμα συζήτησης και να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αδυνατώντας να αντιπαρατεθούν με πολιτικούς όρους και στοιχεία, σκηνοθέτησαν μια ακόμη κακοπαιγμένη παράσταση και στο τέλος αρνήθηκαν να συζητηθεί το θέμα που οι ίδιοι έβαλαν για συζήτηση.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Γόντικας, με ηρεμία, παρά τις διακοπές και φωνασκίες της κας Νικολάκου, του κου Γιαννακούρα που γίνονταν με την ανοχή και συνενοχή του προέδρου, αλλά και της γνωστής ομάδας κλακαδόρων, τους απάντησε «το ξέρετε ότι όλα τα στοιχεία που δίνουμε στη δημοσιότητα είναι από τις εισηγήσεις σας στο ΠεΣυΠ και την οικονομική επιτροπή και φέρουν τις υπογραφές σας.

Όλες οι εισηγήσεις για το λιγνιτόσημο έχουν την υπογραφή Τατούλη.

Αφού φέρατε το θέμα, έστω και με αυτό τον τρόπο, γιατί αρνείστε να συζητηθεί; Θα το φέρετε τουλάχιστον τακτικό θέμα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο;».

Είμαστε βέβαιοι ότι θα το βάλουν στα πόδια, δεν αντέχουν σε συζήτηση με αντιπαράθεση στοιχείων, ξέρουν πολύ καλά ότι οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης μιλάνε πάντα με στοιχεία.

Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του μονόπρακτου έπιασαν δουλειά τα φερέφωνα του Τατούλη ανεβάζοντας στο διαδίκτυο δήθεν ρεπορτάζ, υπηρετώντας τον αφέντη τους.