Αρχική Ν. Κορινθίας Προσοχή! Επικίνδυνες λακκούβες στο Καλέντζι Κορινθίας – Άπραγη η Δημοτική Αρχή (Εικόνες)

Προσοχή! Επικίνδυνες λακκούβες στο Καλέντζι Κορινθίας – Άπραγη η Δημοτική Αρχή (Εικόνες)

Πολυάριθμες, αλλά και άκρως επικίνδυνες είναι οι αμέτρητες λακκούβες που υπάρχουν στους δρόμους της περιοχής Καλέντζι Κορινθίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες, κάτοικος της περιοχής, αγανακτισμένος με την κατάσταση που επικρατεί, δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εικόνες όπου είναι ολοφάνερο το μέγεθος του προβλήματος.

Οι λακκούβες αγγίζουν σε αρκετές περιπτώσεις και τους 10 πόντους, με αποτέλεσμα αυτό να είναι άκρως επικίνδυνο για όλα τα διερχόμενα οχήματα, πόσο μάλλον αυτών που δεν είναι γνώστες της περιοχής, ώστε να είναι παραπάνω προσεκτικοί.

Η επικινδυνότητα είναι ολοφάνερο ότι είναι τεράστια κι όμως οι κάτοικοι καταγγέλλουν αδιαφορία από πλευράς της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βέλου-Βόχας.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

Νομίζω ότι πλέον δεν είναι αστείο….

Οι ζημιές στα αμάξια είναι το λιγότερο…. Για δίκυκλα δεν το συζητάμε…. Δεν θέλω να σκεφτώ τα ατυχήματα….

Να σημειώσω ότι οι περισσότερες λακκούβες είχαν καλυφθεί ύστερα από το “πρόγραμμα επούλωσης πληγών οδικού δικτύου” (δεν ξέρω αν το γράφω και σωστά).

Αν αυτό δεν είναι έγκλημα τότε ποιο είναι; Και επειδή δεν περιμένω από τοπικά ΜΜΕ να αναδείξουν το θέμα αυτό αφού έχουν τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, το κάνω για ακόμη μια φορά μόνος μου….

Οι εικόνες τα λένε όλα…..