Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Οικονόμου: Η υποψηφιότητα του μπορεί να στοιχίσει σε όποιον τον πάρει στον...

Γ.Οικονόμου: Η υποψηφιότητα του μπορεί να στοιχίσει σε όποιον τον πάρει στον συνδυασμό του

Είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο στην Κορινθιακή κοινωνία με εξαιρετικές ακρότητες που τον οδήγησαν εκτός του συνδυασμού του Αλέξανδρου Πνευματικού. Εκείνη την περίοδο τάσσεται στο πλευρό του Χρήστου Χασικίδη που αποφάσισε βιαστικά και χωρίς πολύ σκέψη να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα. Ο γιατρός αποσύρει γρήγορα την υποψηφιότητά του κσι ο Γιώργος Οικονόμου ψάχνεται για σπίτι να μπει, ή αν προτιμάτε για συνδυασμό να ενταχθεί.

Πηγαδάκια τον ήθελαν να συμπορεύεται με τον Νίκο Σταυρέλη αλλά μάλλον τα πλάνα του έβλεπαν πιο μακρυά και πιο ψηλά αφού από την θέση του δημοτικού συμβούλου πέρασε ανεπιτεχώς. Και δεν θα βρισκόταν ούτε κι εκεί αν δεν είχε παραιτηθεί η Θάνια Χρισταρά. Με μία τραγική εμφάνιση στο ΚΕΠΑΠ στο οποίο υπήρξε Πρόεδρος για ένα μικρό ευτυχώς για τους Κορίνθιους διάστημα. Δείτε εδώ γιατί:

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μάλιστα τον είδαμε και παρουσίαση του συνδυασμού του Βασίλη Νανόπουλου να παρακολουθεί από μακρυά μεν αλλά ο φωτογραφικός φακός τον αποθανάτισε.

Και τώρα βλέπει ψηλά προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου αφού σημερινά δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη. Αυτό είναι αδιαφισβήτητα κάτι που θα πλήξει τον συνδυασμό και την ομάδα του νυν Περιφερειάρχη στον νομό Κορινθίας αφού ο Γιώργος Οικονόμου έχει καταφέρει σε όλους τους κύκλους να έχει και ορκισμένους εχθρούς. Και ενώ η ομάδα Τατούλη έδειχνε στην Κορινθία τουλάχιστον να είναι συμπαγής και δεμένη τα πρώτα σύννεφα αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα.

Μην ξεχνάμε και την μέχρι κόκκαλο στήριξή του στον Παναγιώτη Πιτσάκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Καρδιακός του φίλος που όμως διατηρεί στενές σχέσεις με τον Λευτέρη Αυγενάκη που είναι κάθετος στην στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αραγε ο Παναγιώτης Πιτσάκης τι ακριβώς θα απαντήσει στον Λευτέρη Αυγενάκη για τον στενό του φίλο;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες