Αρχική Ν. Αρκαδίας Γ.Μπέζος: Η υπηρεσία Τατούλη φιλοξενείται χρόνια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο χωρίς ποτέ να...

Γ.Μπέζος: Η υπηρεσία Τατούλη φιλοξενείται χρόνια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο χωρίς ποτέ να έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ!!

Τα απίστευτα συμβαίνουν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, καταγγέλλει το γεγονός ότι χρόνια τώρα η υπηρεσία του κύριου Τατούλη που διαχειρίζεται τους πόρους του ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Πελ/σου φιλοξενείται χρόνια τώρα σε ένα ολόκληρο όροφο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου χωρίς ποτέ να έχει καταβάλει ούτε 1 ευρώ!!!

Τα προβλήματα που απορρέουν από όλο αυτό, όπως αναφέρει και σε δημοσίευσή του ο ίδιος, είναι τεράστια!

Δείτε την ανακοίνωση:

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΡΚΑΔΕΣ!!!

Ως γνωστό η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (Ε.Υ.Δ.) Ε.Π. Πελοποννήσου 2014 – 2020 -η υπηρεσία δλδ. του κου Τατούλη που διαχειρίζεται τους πόρους του ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Πελ/σου φιλοξενείται χρόνια τώρα σε ένα ολόκληρο όροφο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου χωρίς ποτέ να έχει καταβάλει ούτε 1 ευρώ. Το κακό όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το χειρότερο είναι ότι ο κος Τατούλης δεν νοιώθει καν την ηθική υποχρέωση να βγάλει μία πρόσκληση και να εντάξει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο μας, χρόνια τώρα, σε μια ολοκληρωμένη ενεργειακή αναβάθμιση μέσα από από τους πόρους του ΠΕΠ που διαχειρίζεται. Παρά μόνο το αφήνει να πληρώνει σε ετήσια βάση 1.000.000 περίπου ευρώ για την προμήθεια πετρελαίου. Δηλαδή και ΄΄τον φιλοξενεί΄΄ το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και ΄΄τον ζεσταίνει΄΄ τζάμπα.

ΥΣ : 1ον. ΌΛΟΙ σχεδόν οι Περιφερειάρχες της Χώρας σε αυτή τη προγραμματική περίοδο έχουν βγάλει προσκλήσεις και χρηματοδοτήσει Νοσοκομεία της Περιφέρειας τους για αυτό το σκοπό. Αν επιθυμεί ο κος Περιφερειάρχης πολύ ευχαρίστως αναμένω να με διαψεύσει…..
2ον. Μήπως και το ΠΕΠ Πελ/σου θα μπορούσε να είχε βγάλει μια τέτοια πρόσκληση, αντί ο κος Περιφερειάρχης να ΄΄ρίχνει τα χρήματα΄΄ σε πανηγύρια και φιέστες στις οποίες δείχνει και μια ιδιαίτερη προτίμηση;;;; Ας ειναι ομως, ποτε δεν ειναι αργα!
3ον. Ξέρετε πόσο σημαντικό για τον π/υ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου είναι μια εξοικονόμηση πόρων της τάξεως 500.000-600.000€ ετησίως από το πετρέλαιο προκειμένου να καλύψει άλλες ανάγκες π.χ υλικά χειρουργείων;;;;