Αρχική Ν. Αρκαδίας Καταγγελία για “βρώμικο παιχνίδι σε βάρος εργαζομένων της Μεγαλόπολης”

Καταγγελία για “βρώμικο παιχνίδι σε βάρος εργαζομένων της Μεγαλόπολης”

Η Αγωνιστική Ενότητα της ΔΕΗ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση της ΔΕΗ για «μεγάλο ξεπούλημα της Μεγαλόπολης» και κάνει λόγο για «βρώμικο παιχνίδι σε βάρος των εργαζομένων της Μεγαλόπολης και της τοπικής κοινωνίας με ψίχουλα ως μπόνους και μάλιστα με δόσεις για να αποχωρήσουν όσο γίνεται περισσότεροι εργαζόμενοι».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Μέσα σε λίγους μήνες έγραψαν στα «παλαιοτέρα των υποδημάτων» τους τις διαβεβαιώσεις τους για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Αν κύριοι της κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΔΕΗ έχετε απολέσει πλέον κάθε αιδώ εξυπηρετώντας τις επιλογές των δανειστών και των μεγαλοεργολάβων νομίζοντας ότι και οι εργαζόμενοι είναι σαν κι εσάς, είστε βαθειά νυχτωμένοι.

Να κρατήσετε τις «χάντρες» για οικογενειακή σας κληρονομιά και τα «καθρεφτάκια» να αυτοθαυμάζεστε για την προσφορά σας στην Ελληνική κοινωνία, για το θεάρεστο έργο της διάλυσης της ΔΕΗ και της «χαριστικής βολής» στην αναπτυξιακή προοπτική του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης και ευρύτερα της περιφέρειας.

Το συνδικαλιστικό κίνημα, οι εργαζόμενοι και οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς μπορούν να χαλάσουν τα σχέδια σας και να αποτρέψουν το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των μονάδων, τη διάλυση της ΔΕΗ και την ερημοποίηση της περιοχής.»

Πηγή: kalimera-arkadia.gr