Αρχική Eπικαιρότητα Απελευθερώθηκε ο Νίκος Μαυρίκος από τους απαγωγείς του!!

Απελευθερώθηκε ο Νίκος Μαυρίκος από τους απαγωγείς του!!

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος που είχε απαχθεί προ ημερών στον Πειραιά.

Ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι απαγωγείς δεν φέρονται να ζητούσαν λύτρα από τους συγγενείς του. Ο Νίκος Μαυρίκος, είχε απαχθεί στις 27/12/2018 έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά κι έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας πήγε μόνος του τα ξημερώματα στο σπίτι του και στην συνέχεια επικοινώνησε με το τμήμα ανθρωποκτονιών για να ενημερώσει για τη απελευθέρωσή του.

Κατά πάσα πιθανότητα οι απαγωγείς διαπραγματεύονταν απευθείας με τον επιχειρηματία για τα λύτρα που ζητούσαν. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν τους έχει δώσει χρήματα και με ποια διαδικασία έγινε η καταβολή τους.

Ολα έγιναν λίγο πριν από τις εννέα το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2018 όταν ο 50χρονος επιχειρηματίας και πατέρας τριών παιδιών κατέβαινε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του. Τέσσερις άνδρες που φορούσαν μαύρα ρούχα βγήκαν από ένα μεγάλο όχημα και τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι φερόμενοι ως δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία και φαίνεται πως γνώριζαν τη διαδρομή που θα ακολουθούσε αλλά και το ωράριό που επιλέγει για να μεταβεί στη δουλειά του.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας τι ακριβώς συνέβη. Αμεσα έφτασε στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις της αστυνομίας οι δράστες ήταν επαγγελματίες και δεν αποκλείεται να μισθώθηκαν από το εξωτερικό.