Αρχική Ν. Κορινθίας Τα Πατροπαράδοτα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Κορίνθου (Εικόνες)

Τα Πατροπαράδοτα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Κορίνθου (Εικόνες)

Με χαρούμενες φωνές και τραγούδια πλημμύρισε σήμερα, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, το Επισκοπείο και τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, η Χορωδία Κορίνθου «Ο ΦΟΙΒΟΣ» η Φιλαρμονική, η «Μπαντίνα» και η μικρή Χορωδία του Δήμου Κορινθίων , ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «ΙΒΥΚΟΣ», η Ένωση Κρητών Κορινθίας «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ», παιδιά από τα Κατηχητικά Σχολεία του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου και του Ι. Ναού Κοιμ. Θεοτόκου Ιωνίας Κορίνθου, παιδιά των ιερέων και των υπαλλήλων της Ι. Μητροπόλεως μας, ιερείς, μοναχές και μοναχοί, καθώς και μεμονωμένοι Κορίνθιοι πιστοί, προσήλθαν με χαρά για να τραγουδήσουν τα πατροπαράδοτα και καθιερωμένα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο και να ανταλλάξουν ευχές μαζί του.

Ξεχωριστή επίσκεψη επί τη ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν στον Σεβ. Μητροπολίτη μας ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Βασίλειος Νανόπουλος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Παπαφωτίου και κ. Πετρίτσης και οι επιχειρηματίες κ. Χρήστος Πιέτρης και κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου.

Ο Σεβασμιώτατος περιχαρής δέχθηκε όλους όσοι τήρησαν το παμπάλαιο Εκκλησιαστικό έθιμο και μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και την διανομή του Ημερολογίου του 2019 της Ι. Μητροπόλεως ευχήθηκε κατάλληλα με την περίσταση, τα πρόσωπα, την ηλικία και τον θεσμό που εκπροσωπούσαν το «Καλά Χριστούγεννα»!