Αρχική Ν. Αργολίδος Η απόκτηση της Κατερινάς Δαλάκα από τον ΣΔΥ Αργολίδας στις κορυφαίες μεταγραφές...

Η απόκτηση της Κατερινάς Δαλάκα από τον ΣΔΥ Αργολίδας στις κορυφαίες μεταγραφές του 2018!

Αρκετές μετακινήσεις αθλητών σε νέα σωματεία είχε ο στίβος στην μεταγραφική περίοδο του Σεπτέμβρη, καθώς ο ΣΕΓΑΣ ενέκρινε πάρα πολλές.

Σημαντικότερη όλων, αυτή της Βούλας Παπαχρήστου που μετά από πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, θα ενισχύσει τον Κάλλιστο που έχει έδρα το ΟΑΚΑ, ενώ ο συναθλητής της στο γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι, ο Μίλτος Τεντόγλου, αφήνει τα Γρεβενά που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του, για τον ΓΣ Κηφισιάς

Στον ΑΟ Ηφαιστεία θα συνεχίσει ο Κώστας Δουβαλίδης (110 μ. εμπ.), που μετά από χρόνια άφησε τον ΣΚΑ Δράμας και στην ΑΕ Μεσογείων οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, που μέχρι φέτος ανήκαν στην ΓΕΗ.

Στον ΑΟ Μυκόνου θα συνεχίσει ο πρωταθλητής των αποστάσεων, Μάρκος Γκούρλιας, στον ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας ο πρωταθλητής των 400 μ. Γιώργος Λαμπρόπουλος και στον ΓΣ Ηρακλής, ο πρωταθλητής του τριπλούν Παύλος Μπόφτσης.

Με δύο δυνατά χαρτιά ενισχύθηκε ο ΑΟ Πανναξιακός, που πήρε τους Δημήτρη Χρονδροκούκη (ύψος) και Μιχάλη Σταματόγιαννη (σφαιροβολία), αλλά και ο ΟΚΑ Βικέλας, που πήρε τους Σοφία Υφαντίδου (ακοντισμός/7αθλο) και Κώστα Κουτσούκη (400 μ.).

Η Κατερίνα Δαλάκα (400 μ. εμπ.) θα συνεχίσει στον ΣΔΥ Αργολίδας, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (σφυροβολία) στον Ολυμπιακό και οι Αθηνά Κοΐνη (αποστάσεις) και Βασιλική Ταχταρά (τριπλούν) στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα Παρασκευή – Πού θα χρειαστείτε ομπρέλα
Επόμενο άρθροΟικογενειακός γιατρός: Οι εγγραφές συνεχίζονται και το νέο έτος – Σταδιακά η εφαρμογή των παραπομπών