Αρχική Ν. Αργολίδος “Σχολείο Τουρισμού On Tour” 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Ναύπλιο (Βίντεο)

“Σχολείο Τουρισμού On Tour” 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας Παναγιώτης Ψυχογυιός και η γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Έλενα Ασπιώτη για το Σχολείο Τουρισμού OnTour που θα πραγματοποιηθεί 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Ναύπλιο στον πολυχώρο εκδηλώσεων “Φουγάρο”.

Πρόκειται για μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Στο διήμερο Σχολείο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ, έχει στόχο να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όσους άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες του Ναυπλίου, καθώς και της ευρύτερης περιοχής.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως και 300 συμμετέχοντες, οι οποίοι, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το διεθνές πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι το Σχολείο Τουρισμού OnTour έχει ήδη επισκεφτεί 5 προορισμούς (Πόρο, Πιερία, Σκιάθο, Χίο και Χαλκιδική) και έχουν συμμετάσχει πάνω από 1000 άτομα.

Την διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ, έχει αναλάβει το επιμελητήριο Αργολίδας μέσω της Τοπικής εκπροσώπου του, κυρίας Έλενας Ασπιώτη, Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Aegean, η Communication Effect, και η Ε-Survey.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΠρόγνωση καιρού: Τοπικές βροχές και καταιγίδες αλλά και πολλά μποφόρ σήμερα Τετάρτη
Επόμενο άρθροΚοινωνικό Μέρισμα: Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις