Αρχική Ν. Κορινθίας Στο έλεος του Θεού το Λουτράκι ! Τραγικές οι ελλείψεις στην Αστυνομία!

Στο έλεος του Θεού το Λουτράκι ! Τραγικές οι ελλείψεις στην Αστυνομία!

Στο έλεος του Θεού βρίσκεται το Λουτράκι, αφού η Αστυνομική δύναμη του ΑΤ Λουτρακίου είναι μόνο 18 (!!!!) άτομα…

Σε ένα τουριστικό δήμο που οι επισκέπτες της συρρέουν κατά χιλιάδες κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, 18 αστυνομικοί καλούνται να καλύψουν την απόσταση από τους Αγίους Θεοδώρους έως τη Μαυρολίμνη (γεωγραφικά τεράστιος δηλαδή).

Το περιπολικό του ΑΤ Λουτρακίου κάνει περιπολίες μόνο με τον οδηγό, χωρίς συνοδό (!!!)

Πολλές φορές λόγω της έλλειψης προσωπικού, η αστυνομία αδυνατεί να βρεθεί σε περιστατικά που λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα την αγανάκτηση των πολιτών αλλά και τη διαφυγή των τελούντων παράνομες πράξεις.

Τη στιγμή που το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Θεοδώρων είναι εδώ και πολύ καιρό υποστελεχωμένο, τη στιγμή που η εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση, τη στιγμή που δια στόματος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αλλά και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Κλάπα είχαμε τη διαβεβαίωση πως με την έλευση των μεταναστών θα ενισχυθεί με ανθρώπινο δυναμικό το ΑΤ Αγίων Θεοδώρων.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο,με παρόντα τον κ. Κλάπα, το loutrakiblog τόνισε πως τα αστυνομικά τμήματα πρέπει να ενισχυθούν για χίλιους λόγους, θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Η ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ πριν την έλευση των μεταναστών.

Παρ΄όλα αυτά οι αστυνομικοί υπερβάλλουν εαυτόν και οι επιτυχίες στην εξιχνίαση των υποθέσεων είναι πάμπολλες.

Είναι πραγματικά πολύ κρίμα αυτό που συμβαίνει στην πόλη και δεν το αξίζει.

Πηγή: loutrakiblog.gr