Αρχική Eπικαιρότητα Σοκ: 13χρονος μαχαίρωσε την 9χρονη αδερφή του στην Κύπρο

Σοκ: 13χρονος μαχαίρωσε την 9χρονη αδερφή του στην Κύπρο

Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα στην Κύπρο, όπου εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο γενικό νοσοκομείο, ύστερα από μαχαιριές που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας ειδοποιήθηκε αργά το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στην περιοχή ‘Αγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.

Με την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι Ρομά, ηλικίας 9 χρόνων. Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, το κοριτσάκι φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό του, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Ο 13χρονος φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πέρυσι είχε εκδιωχθεί από το γυμνάσιο που φοιτούσε. Η 9χρονη ήταν μαθήτρια της Πέμπτης δημοτικού. Τα δύο παιδιά τσακώθηκαν στο σπίτι και ο 13χρονος πήρε ένα μαχαίρι και σκότωσε την αδελφή του.

Ο πατέρας ήταν αυτός που βρήκε την 9χρονη στο σπίτι σε λίμνη αίματος και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 13χρονος ανακρίνεται και παρακολουθείται από ψυχολόγους.