Αρχική Ν. Αργολίδος Αργολίδα: Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή αγιασμού στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Η...

Αργολίδα: Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή αγιασμού στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 , στις 18.00 ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πραγματοποίησε την καθιερωμένη τελετή αγιασμού, στα γραφεία του. Ομιλητής ήταν ο εφημέριος του Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Αργους π. Αντώνιος Φιλιππής ο οποίος , αφού τέλεσε το αγιασμό, μίλησε για την αγάπη κατά τον Αγιο Πορφύριο.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γέμελα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Αργολίδας. Κ. Γιάννης Μανιάτης.

Τη εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους η περιφερειακή σύμβουλος κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Κρίγγος, ο Πρόεδρος της Σχολική Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ Παναγιώτης Σκούφης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής τ κ. Δέσποινα Δαμασκηνού, η πολιτευτής κ.Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν με κάθε τρόπο το έργο και τις δράσεις του και υπόσχεται ότι πάντα θα μάχεται για την ευόδωση των σκοπών του που είναι η πρόληψη, η προαγωγής της υγείας στον τόπο μας και η ανακούφιση των ασθενών.