Αρχική Ν. Αρκαδίας Αυτοψία Γιαννακούρα σε ρέματα της Αρκαδίας (Εικόνες)

Αυτοψία Γιαννακούρα σε ρέματα της Αρκαδίας (Εικόνες)

Άλλη μία αυτοψία σε ρέματα της Αρκαδίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Διαβάστε τι ανέφερε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Μετά την περιοχή της Καμάρας στην Μεγαλόπολη, των Ριζών και της Γαρέας στην Τεγέα επισκεφτήκαμε με τον μηχανικό της Περιφέρειας Γιώργο Σμουδιάνη και τον Πρόεδρο της ΤΚ Αγιωργιτίκων Φώτη Δεληγιάννη ρέματα στην περιοχή της ΔΕ Κορυθίου.

Από την στιγμή που ήρθε η αρμοδιότητα για τα ρέματα και τα ποτάμια στην Περιφέρεια, με τον “Κλεισθένη”, επισκεφτόμαστε όλες τις περιοχές για να βλέπουμε, μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν. Προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί για χρόνια, αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση ή έχουν γίνει μεμονωμένες παρεμβάσεις και όχι κάτι συνολικό.

Οι παρεμβάσεις μας θα είναι άμεσες ώστε να προλάβουμε τυχόν πλημμύρες εν όψει του Χειμώνα με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των συμπατριωτών μας.

Να αναφέρουμε όμως πως θα πρέπει και οι πολίτες να είναι προσεκτικοί, γιατί σε πολλά ρέματα υπάρχει ρίψη απορριμμάτων και αυτό δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Και ας μην ξεχνάμε την ιδιαιτερότητα που έχει η περιοχή της Τρίπολης με την ύπαρξη των καταβοθρών. Αν αυτές κλείσουν με τα σκουπίδια τότε καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να συμβεί…Για αυτό μην πετάτε σκουπίδια σε ρέματα και ποτάμια.

Οι επισκέψεις μας θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές, ώστε να υπάρξουν στοχευμένες παρεμβάσεις και να λυθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Πηγή: drt915.gr

Προηγούμενο άρθροΜεσσηνία: Χτύπησαν και λήστεψαν 72χρονο στη Φοινικούντα
Επόμενο άρθροΑντιδράσεις στην Μεθώνη για να μην μπει λουκέτο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας