Αρχική Eπικαιρότητα Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή στο κοσμηματοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο!

Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή στο κοσμηματοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο!

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που εξασφάλισε το newsit από την εισβολή των ληστών στο κοσμηματοπωλείο και στο διπλανό μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Η ομάδα των 7-8 κουκουλοφόρων με απύθμενο θράσος χρησιμοποίησαν ένα λευκό αυτοκίνητο ως πολιορκητικό κριό να ληστέψουν στο κοσμηματοπωλείο.

Στο βίντεο βλέπουμε τους ληστές να φτάνουν έξω από κοσμηματοπωλείο και να επιτίθενται σε μια κοπέλα που καθόταν έξω από το μαγαζί. Την απομάκρυναν με τη βία και έκλεψαν και το κινητό τους, ώστε να μην μπορεί να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Στη συνέχεια οι θρασύτατοι ληστές αρχίζουν να απομακρύνουν πράγματα γύρω από το κοσμηματοπωλείο και μια μηχανή, ενώ ο ένας από αυτούς με ένα αιχμηρό αντικείμενο σπάει την βιτρίνα του διπλανού μίνι μάρκετ, από το οποίο οι ληστές απέσπασαν χρήματα και προϊόντα.

Για μια στιγμή απομακρύνονται από το κοσμηματοπωλείο και ξαφνικά ένα λευκό αυτοκίνητο εισβάλλει και διαλύει την βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου!

Το αμάξι ισοπέδωσε στην κυριολεξία την βιτρίνα και αμέσως μετά οι ληστές ανενόχλητοι μπήκαν μέσα στο μαγαζί και το ξάφρισαν!

Πηγή: newsit.gr