Αρχική Eπικαιρότητα Αυτός είναι ο 55χρονος που πιάστηκε για αποπλάνηση παιδιών

Αυτός είναι ο 55χρονος που πιάστηκε για αποπλάνηση παιδιών [pics]

Η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη είναι για τις  πράξης αποπλάνησης παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12,που συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα, που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα αλλά όχι τα δεκαπέντε κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντες που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, όχι όμως τα δεκαοκτώ κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση και της ασέλγειας ανηλίκου με αμοιβή με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη και συμπλήρωσε τα δέκα έτη, όχι όμως και τα δεκαπέντε κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

(επ) SENKA (ον) SULO του IBRAIM και της FERIDE , γεν. 1963 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με χρονική ισχύ έως 4 Δεκεμβρίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, αλλά και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24310-63022 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΈρχονται αλλαγές στο μάθημα της Ιστορίας – Ποιους μαθητές αφορά
Επόμενο άρθροΣτήριξη στον Δημήτρη Σαραβάκο ανακοίνωσε ο Βασίλης Λεβέντης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Βίντεο)