Αρχική Ν. Ηλείας Κατάκολο: Το Seatrack στον πάτο της θάλασσας – Το πήρε ο Ζορμπάς

Κατάκολο: Το Seatrack στον πάτο της θάλασσας – Το πήρε ο Ζορμπάς

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στην παραλία Ρενάτα του Κατακόλου. Το seatrack που τόσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί ώστε να εγκατασταθεί και να εξυπηρετήσει τα άτομα με αναπηρία εκεί, δεν απομακρύνθηκε εγκαίρως από τους αρμοδίους και με την κακοκαιρία κατέληξε στον πάτο της θάλασσας. Τα παραπάνω κατήγγειλε ο γραμματέας του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας Γιώργος Παπανικολόπουλος, ενώ το περιστατικό συνέβη στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

«Μετά από αλλεπάλληλές ενημερώσεις και οχλήσεις στην Περιφέρεια τον τελευταίο μήνα, για αποθηκευτεί το seatrack δεν μας έδωσαν καμία σημασία» σχολίασε ο κ. Παπανικολόπουλος. Πλέον το μηχάνημα βρίσκεται στον πάτο της θάλασσας δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, αν έχει υποστεί ζημιές, αν λείπουν τμήματά του. Έγινε τόσος αγώνας για να τοποθετηθεί και το άφησαν στην τύχη του. Ζητάμε να ανασυρθεί άμεσα το seatrack από το σημείο που βρίσκεται στη θάλασσα, ελπίζουμε να είναι επισκευάσιμο και ελπίζουμε επίσης να μπορεί να τοποθετηθεί το επόμενο καλοκαίρι» είπε ο κ. Παπανικολόπουλος φανερά ενοχλημένος και στεναχωρημένος για την εξέλιξη αυτή».

Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αποσυναρμολόγηση και αποθήκευση του seatrack αλλά ο καιρός την πρόλαβε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μέσα στην εβδομάδα θα κληθεί η εταιρία ΤΟΒΕΑ, που το έχει κατασκευάσει για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν έχει υποστεί σοβαρές φθορές.

Πηγή: ilialive.gr