Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ποια τα πιθανά σενάρια για τον Γιώργο Δέδε; Γιατί δεν ανακοινώνει τίποτα...

Ποια τα πιθανά σενάρια για τον Γιώργο Δέδε; Γιατί δεν ανακοινώνει τίποτα ακόμη;

Ο Γιώργος Δέδες, Γενικός Γραμματέας Υποδομών έχει καταφέρει τα λίγα χρόνια της θητείας του στο συγκεκριμένο Υπουργείο να διεκπεραιώσει μια σειρά από έργα σε όλη την Ελλάδα. Το πείσμα, η υπομονή και η εργατικότητά του είναι γνωστά όχι μόνο στους Κορίνθιους αλλά και σε όλους τους Πελοποννήσιους.

Στις εκλογές της προηγούμενης τετραετίας ο Γιώργος Δέδες φοβούμενος την εξέλιξη με τον Πέτρο Τατούλη αποφασίζει τελευταία στιγμή να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για ελάχιστους ψήφους δεν έφτασε στον δεύτερο γύρο που όλοι τον θεωρούσαν νικηφόρο. Ακόμη και τώρα σε πηγαδάκια ακούγεται έντονα το “Αν ο Δέδες κατάφερνε να περάσει στον δεύτερο γύρο η Περιφέρεια ήταν δική του”

Πολλά τα σενάρια για τον Γιώργο Δέδε που ακούγονται για τις επικείμενες εκλογές. Κάποιοι τον ήθελαν υποψήφιο βουλευτή, κάποιοι πιστεύουν ότι θα παραμείνει στην θέση του και πολλοί μιλούν πως θα διεκδικήσει ξανά την Περιφέρεια Πελοποννήσου νιώθοντας πιο σίγουρος και πιο ώριμος πια για την πρωτιά.

Ο ίδιος σεμνά και πάντα με ευγένεια δεν διαψεύδει αλλά και δεν επιβεβαιώνει κανένα σενάριο περιμένοντας να ωριμάσει ο χρόνος για την σωστότερη απόφαση.

Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Δέδες είναι αγαπημένο παιδί των Πελοποννήσιων, καθαρός, που δεν έχει αναμειχθεί ποτέ σε κανενός είδους σκάνδαλο και η Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και η ιδιαίτερη πατρίδα του, η Κορινθία θα αγκαλιάσει την όποια απόφασή του.