Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίτη μέρα του Φεστιβάλ νέων του Δήμου Τρίπολης (Βίντεο)

Τρίτη μέρα του Φεστιβάλ νέων του Δήμου Τρίπολης (Βίντεο)

Τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ Νέων το βράδυ της Πέμπτης 9 Αυγούστου με τους Δρων (Συλβέστερ Ρουστέμ), Εκπεσών (Μαρίνος Κοντός) και Xab (Ηλίας Χαμπηλομάτης) αλλά και τους Βασίλης Γεωργακόπουλος μαζί με τους φίλους του.

1) Η “Pixel” είναι μία ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα της μουσικά βήματα στις αρχές του 2012 στην Τρίπολη, με διάφορες συμμετοχές σε συναυλίες της πόλης. Λίγα χρόνια αργότερα οργάνωσαν τα πρώτα τους live με μεγαλύτερο το 2015 στην πλατεία Πετρινού στο οποίο έπαιξαν με μπάντα. Πλέον, εν έτει 2018, συνεχίζοντας στην Αθήνα και έχοντας πολλά ηχογραφήματα δουλεμένα σε studio, η «Pixel» αποτελεί μια ολοκληρωμένη ομάδα αποτελούμενη από ράπερς, παραγωγούς αλλά και music engineers. Οι Δρων (Συλβέστερ Ρουστέμ), Εκπεσών (Μαρίνος Κοντός) και Xab (Ηλίας Χαμπηλομάτης) βρίσκονται στα μικρόφωνα της ομάδας.

2) Vasilis Georgakopoulos and Friends (Dimitris Stratis, Kostas Georgakopoulos) /electonic experimental

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος έρχεται μαζί με τους φίλους του να παρουσιάσουν ένα φρέσκο πρότζεκτ με ηλεκτρονικούς ήχους και πειραματισμούς πάνω σε κομμάτια του ίδιου αλλά και σε διασκευασμένα κομμάτια της ελληνικής και ξένης μουσικής.