Αρχική Ν. Αρκαδίας Τεγεατικός : Βαθύτατη θλίψη για το θάνατο της συζύγου του πρώην Προέδρου...

Τεγεατικός : Βαθύτατη θλίψη για το θάνατο της συζύγου του πρώην Προέδρου Χρήστου Πολίτη στις φωτιές της Αττικής …

 

Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος προχώρησε σε ανακοίνωσε και αναφέρει … Τα μέλη του Δ.Σ του Τεγεατικού Συνδέσμου, συμμετέχοντας στο βαθύτατο πένθος της οικογένειας του πρώην Προέδρου του Συνδέσμου κ. Χρήστου Πολίτη, για τον απρόσμενο θάνατο της συζύγου του ΕΥΓΕΝΙΑΣ, η οποία είναι μεταξύ των τραγικών θυμάτων που άφησε πίσω της η πρόσφατη πύρινη λαίλαπα στην περιοχή Ραφήνας – Πικερμίου της Ανατολικής Αττικής, με την εκατόμβη των νεκρών, τον απροσδιόριστο αριθμό αγνοουμένων, τις δεκάδες των τραυματιών και την ολοκληρωτική καταστροφή των περιουσιών χιλιάδων κατοίκων της περιοχής, εκφράζουμε την θλίψη μας για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων.

Ιδιαίτερα δε για την απώλεια της ευγενεστάτης και συμπαθεστάτης συμπατριώτισσάς μας ΕΥΓΕΝΙΑΣ εκφράζουμε την βαθύτατη οδύνη μας και στους οικείους της διαβιβάζουμε τα πλέον θερμά μας συλλυπητήρια, ευχόμενοι υπομονή και την εξ ύψους παρηγορία.
Τέλος πληροφορούμε τα μέλη του Συνδέσμου ότι η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία της θανούσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30η Ιουλίου 2018 και ώρα 5:30 μ.μ. στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου (οδός Αναπαύσεως).
ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ ΤΕΓΕΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ