Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονιστικό βίντεο: Εγκλωβίστηκε στις φλόγες προσπαθώντας να σώσει τη γάτα του

Συγκλονιστικό βίντεο: Εγκλωβίστηκε στις φλόγες προσπαθώντας να σώσει τη γάτα του

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με έναν άνδρα ο οποίος, εγκλωβισμένος στις φλόγες, κατάφερε να βγει ζωντανός από την πύρινη «πολιορκία» στο Μάτι της Ανατολικής Αττικής.

Ο άνδρας αναγκάστηκε να βγει έξω για να βρει τη γάτα του και να τη βάλει μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, κλείστηκε έξω ενώ, εν μέσω θυελλωδών ανέμων, οι φλόγες είχαν κυκλώσει το σπίτι του.

Στο βίντεο που καταγράφει ο ίδιος με το κινητό του, φαίνεται να προσπαθεί εναγωνίως να προστατευθεί ενώ οι φλόγες περνούν κυριολεκτικά από πάνω του. Ως εκ θαύματος, κατάφερε να βγει ζωντανός και σώος από την περιπέτεια.

Από τα πιο τρομακτικα και σοκαριστικα βίντεο που έχω δει από τις φωτιές στο Μάτι/Νέο Βουτζα πριν μερικές μέρες Έζησε όλο αυτό που βλέπετε και ο άνθρωπος ζει και είναι μια χαράΠέρασε η φωτιά κυριολεκτικά από πάνω του…Footage from the recent bushfire tragedy, and for those who are wondering, yes he survived (Athens Greece Neo Voutza area)**Επειδή έχω λάβει άπειρα μηνηματα με ερωτήσειςΟ λόγος που δεν έφυγε ήταν επειδή πήγε να βάλει τη γάτα μέσα στο σπίτι και κλείστηκε έξω από το σπίτι του, ο αέρας έκλεισε τη πόρτα και η φωτιά ήταν από μπροστά και πίσω το ίδιο**Για οσοι με ρωτάνε ΝΑΙ Σώθηκαν, (με όλο το σεβασμό δεν μπορώ να απαντήσω σε άλλα μηνηματα όμως γιατί έχω δεχτεί χιλιάδες) Το Πως—> Εκατσε κολλητά στον τοίχο του σπιτιού και στη συνέχεια μπήκε στο γκαράζYouTube link… https://www.youtube.com/watch?v=bxmF1XRFaWo&feature=shareFOR MORE INFO PLEASE SEND HERE. Για περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.facebook.com/thanasis.voulismas

Δημοσιεύτηκε από Jon Xena στις Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018