Αρχική Περ. Πελοποννήσου Δημοσκόπηση για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Βουλευτές-Δημάρχους Άργους – Μυκηνών και Κορίνθου αρχίζει...

Δημοσκόπηση για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Βουλευτές-Δημάρχους Άργους – Μυκηνών και Κορίνθου αρχίζει την Δευτέρα για το Peloponnisosnews.gr

Ξεκινάει την Δευτέρα η δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για τους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Κορίνθου. Η δημοσκόπηση θα γίνει για το Peloponnisosnews.gr, με συνολικό δείγμα πάνω από 1.200 άτομα και με ονόματα πέρα από τα γνωστά που έχουν ακουστεί ως τώρα.

Θα υπάρξει, ειδικά από το χώρο του ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) ένα όνομα έκπληξη, πρώην υπουργού της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ για την θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη και βέβαια σε λίγες μέρες, αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας, τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν μέσα από την εκπομπή ’Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ’, εκτός απροόπτου, την Τρίτη 3 και την Παρασκευή 6 Ιουλίου, ενώ η μετάδοση θα γίνει ζωντανά από το Peloponnisosnews.gr,  όπου και θα δημοσιευτούν και όλες οι κάρτες της μέτρησης.

Η μέτρηση θα γίνει από την ΚΑΠΑ Research, θα έχει και άλλες ποιοτικές ερωτήσεις, όπως επίσης πρόθεση ψήφου των πολιτικών κομμάτων, αλλά και των βουλευτών των νομών και την εικόνα των Δημάρχων των πρωτευουσών των νομών της Πελοποννήσου, σχεδόν ένα χρόνο πριν τις βουλευτικές εκλογές. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν σε βασικές αποφάσεις αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς για την τακτική που θα ακολουθήσουν στις επόμενες πολιτικές αλλά και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εμείς πάντα έχουμε μάθει να πρωτοστατούμε στις πολιτικές και αυτοδιοικητικές εξελίξεις και σαν Super tv, και σαν εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ και στα διαδικτυακά μας Peloponnisosnews.gr, Supertvkorinthos.gr, αλλά και στην σελίδα μας Super tv Πελοπόννησος στο Facebook.

 

Σ.Σ. Για να δούμε τελικά Πελοποννήσιοι, ποιων τα όνειρα θα γκρεμίσουμε για τους Δήμους, για την Περιφέρεια και για την Βουλή.. Είμαστε σίγουροι ότι από τις 3 Ιουνίου, μερικοί δεν θα βρίσκουν άτομα για να συμπληρώνουν συνδυασμούς και ψηφοδέλτια στους Δήμους και στην Περιφέρεια. Το αυτοδιοικητικό πάρτι σχόλασε παιδιά!!

Προηγούμενο άρθροΚαρέ-καρέ: Η στιγμή που ο Τσίπρας φορά τη γραβάτα στο Μαξίμου (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΈνωση Κρητών Κορινθίας ‘Ο Ψηλορείτης’: Κρητικό γλέντι για την λήξη της χρονιάς (Βίντεο)