Αρχική Eπικαιρότητα Καρέ-καρέ: Η στιγμή που ο Τσίπρας φορά τη γραβάτα στο Μαξίμου (Βίντεο)

Καρέ-καρέ: Η στιγμή που ο Τσίπρας φορά τη γραβάτα στο Μαξίμου (Βίντεο)

Δείτε τη στιγμή που ο Δημήτρης Τζανακόπουλος βοηθάει τον πρωθυπουργό να φορέσει τη γραβάτα του πριν την ομιλία στο Ζάππειο για το χρέος και τη συμφωνία του Eurogroup.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει από το μεσημέρι της Παρασκευής ότι θα φορούσε την… περιβόητη και πολυαναμενόμενη γραβάτα, στην ομιλία του στο Ζάππειο.

Μιλώντας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ενημερώνοντάς τον για την αποτίμηση της συμφωνίας, του έλεγε πως θα υλοποιήσει τη δέσμευσή του από το ’15, τώρα που η Ελλάδα πήρε απάντηση για το χρέος.

Έτσι, πράγματι στις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στην κοινή συνεδρίαση των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φορώντας γραβάτα και αμέσως, όλοι άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με την ενδυματολογική του κίνηση, παρά με τα όσα δήλωσε για το χρέος, το τέλος των μνημονίων και την επόμενη μέρα για τη χώρα.

Το θέμα της “γραβάτας” έγινε νούμερο ένα στα κοινωνικά δίκτυα, και αργά το βράδυ της Παρασκευής, εμφανίστηκε και στο Instagram ένα σχετικό “story” που δείχνει τη στιγμή κατά την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος βοηθά τον Αλέξη Τσίπρα να ολοκληρώσει την εμφάνισή του στο Μαξίμου, λίγο πριν αναχωρήσουν για την κεντρική ομιλία.

Κατά την ομιλία του δε, ο πρωθυπουργός, είπε για τη γραβάτα του: “Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται. Έχω μία δυσκολία είναι η αλήθεια, αλλά θα το συνηθίσω”.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο: