Αρχική Χωρίς κατηγορία Απάντηση Δημάρχου Αργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου στους …. βιαστικούς αντιπάλους του που...

Απάντηση Δημάρχου Αργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου στους …. βιαστικούς αντιπάλους του που έβγαλαν λανθασμένα συμπεράσματα

Ανακοίνωση

Σχετικά με την ανάρτηση η οποία έγινε απο την προσωπική σελίδα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσου για την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης οφείλουμε να ενημερώσουμε πως δυστυχώς κάποιος απο τους πολλούς διαχειριστές της προσωπικής σελίδας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών λανθασμένα πραγματοποίησε μια ανάρτηση η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.Ο Δήμαρχος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την Παμμακεδονική συνάντηση των Συλλόγων ενημερώθηκε απο τους δημοσιογράφους για την συγκεκριμένη απαράδεκτη ανάρτηση και αμέσως επικοινώνησε με τους συνεργάτες του οι οποίοι και κατέβασαν το καταδικαστέο σχόλιο.


Ο Δήμαρχος απο την Μακεδονία που βρισκεται αυτή την ώρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Λυπάμαι ιδιατέρως για το ατυχές συμβάν και δηλώνω πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες πλήττουν την δημοκρατία και εντίνουν τον τραμπουκισμό και τη βία. Καταδικάζω ρητά και κατηγορηματικά την επίθεση προς το πρόσωπο του κ.Μπουτάρη και τονίζω πως δεν εχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλλει την αποψη του με την βία. H κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να βαφτίζει ως ακτιβιστές όλους εκείνους που λειτουργούν με τέτοιους απαράδεκτους τρόπους και οι οποίοι αποτελούν κάκιστοπαραδειγμα για την κοινωνία.