Αρχική Ν. Λακωνίας Μοναδικές μαθητικές κατασκευές στην κεντρική πλατεία Σπάρτης! (Εικόνες)

Μοναδικές μαθητικές κατασκευές στην κεντρική πλατεία Σπάρτης! (Εικόνες)

Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 11 Μαΐου η έκθεση μαθητικών έργων με τίτλο «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί», στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Για πρώτη φορά οι μαθητές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Σπάρτης και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Σπάρτης παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στο κέντρο της λακωνικής πρωτεύουσας.

Μετά τον αγιασμό και τα συμβουλευτικά λόγια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης κ. Ευσταθίου, τους επισήμους καλωσόρισε ο Διευθυντής του 1ου Ε.Κ. κ. Ιωάννης Φραγκής. Ακολούθησαν χαιρετισμοί του βουλευτή Λακωνίας κ. Σταύρου Αραχωβίτη, της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κας Αδαμαντίας Τζανετέα, του Αντιδημάρχου Σπάρτης κ. Παναγιώτη Αργυρόπουλου και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Πετρόπουλου.

Στη συνέχεια, μαθητές και καθηγητές ξενάγησαν τους επισήμους και τους επισκέπτες σε όλα τα έργα της έκθεσης και τους ενημέρωσαν με λεπτομέρειες για τις κατασκευές τους.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή την Παρασκευή 11 Μαΐου μέχρι τις 8 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.