Αρχική Ν. Μεσσηνίας Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για ασέλγεια σε ανήλικη κατηγορούμενος στην Μεσσηνία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για ασέλγεια σε ανήλικη κατηγορούμενος στην Μεσσηνία

Να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη, με την προϋπόθεση να μην πλησιάζει το κορίτσι σε απόσταση τουλάχιστον 50 μέτρων, καθώς και να εμφανίζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας Καλαμάτας για τον άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της συζύγου του, τα απογεύματα που εκείνη ήταν στη δουλειά και αυτός έμενε με το κορίτσι στο σπίτι.

Ο κατηγορούμενος είχε περάσει το κατώφλι στο γραφείο του ανακριτή Καλαμάτας στις 23 Μαρτίου, προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, από οικείο και σύνοικο, κατ’ εξακολούθηση και τότε είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος με τους ίδιους όρους, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκριση. Τις προηγούμενες ημέρες λοιπόν η ανάκριση ολοκληρώθηκε, αφού στο μεταξύ ορίστηκε παιδοψυχίατρος ως πραγματογνώμονας, προκειμένου να εξετάσει την ανήλικη και να την προετοιμάσει ψυχικά για τη μαρτυρία της. Ο δικηγόρος της μικρής Αγγελος Βλαχονικολός μιλώντας στην “Ε” είπε μάλιστα ότι η κατάθεση του κοριτσιού κρίθηκε αξιόπιστη και το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν προφυλακίστηκε δυσαρέστησε την οικογένειά της, που περίμενε μια πιο αυστηρή αντιμετώπιση για μια τέτοια πράξη.

Η δίκη πάντως αναμένεται να γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στο κορίτσι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και η μικρή το αποκάλυψε τον περασμένο Φεβρουάριο στη μητέρα της, που έκανε και την καταγγελία στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να προσπάθησε μια φορά να βιάσει το κορίτσι πριν 5 μήνες.