Αρχική Ν. Αρκαδίας Στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί η 2η Διεθνική Συνάντηση των συντονιστών του Erasmus+...

Στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί η 2η Διεθνική Συνάντηση των συντονιστών του Erasmus+ 2016

Θα πραγματοποιηθεί η 2η και τελευταία Διεθνική Συνάντηση των συντονιστών, διευθυντών και εκπαιδευτικών του Σχεδίου στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Στρατηγικής Σύμπραξης αποκλειστικά μεταξύ Σχολείων ΚΑ219 θα πραγματοποιηθεί η 2η και τελευταία Διεθνική Συνάντηση των συντονιστών, διευθυντών και εκπαιδευτικών του Σχεδίου στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης Erasmus+ 2016 διετούς διάρκειας 2016-2018, με τίτλο «We are our future! How to equip our students for adulthood and citizenship – a comparative study of autonomy, curricula and communication», θα πραγματοποιηθεί η 2η και τελευταία Διεθνική Συνάντηση των συντονιστών, διευθυντών και εκπαιδευτικών του Σχεδίου στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης από τις 07/05/2018 έως και 10/05/2018. Τα συνεργαζόμενα εταιρικά σχολικά συγκροτήματα που συμμετέχουν είναι (χώρα, πόλη, επωνυμία φορέα):

1. Ελλάδα, Τρίπολη, 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

2. Ολλανδία, Zoetermeer, Stichting Unicoz Onderwijsgroep

3. Πορτογαλία, Barcelos, Agrupamento De Escolas De Barcelos

4. Σλοβενία, Maribor, OŠ Ludvika Pliberška Maribor

5. Πολωνία, Czeladź, Miejski Zespol Szkol

6. Βουλγαρία, Vratsa, SOU Vasil Kunchov Vratsa

Συντονίστρια χώρα: France, Montpezat-sous-Bauzon, College Joseph Durand Κατά τη διάρκεια της 2ης Διεθνικής Συνάντησης θα συζητηθεί η επιτυχής πορεία εφαρμογής των εγκεκριμένων στόχων, της συνολικής επίδρασης του προγράμματος και της διάχυσης των αποτελεσμάτων του στα επτά συνεργαζόμενα σχολεία κατά τα σχολικά έτη 2016-17 και 2017-18. Οι 14 εκπαιδευτικοί που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, το σχολείο, την πόλη μας, καθώς και τους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και της Επιδαύρου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμο Τρίπολης και την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας για την αρωγή τους στην πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης. Τρίπολη 04/05/2018