Αρχική Ν. Κορινθίας Π.Πιτσάκης : Ο κ.Μπουντρούκας είναι ένας Πρόεδρος Επιμελητηρίου, δεν μπορεί να πει...

Π.Πιτσάκης : Ο κ.Μπουντρούκας είναι ένας Πρόεδρος Επιμελητηρίου, δεν μπορεί να πει που θα γίνει η Εκθεση (video)

Μεταξύ άλλων στο συμβούλιο του ΔΣ στο Επιμελητήριο Κορινθίας την περασμένη Δευτέρα όπου “αναίμακτα” πέρασε ο προυπολογισμός του 2017, σε αναβολή ο προυπολογισμός της Αναπτυξιακής του 2017 πήγε η συζήτηση και στην πολυαναμενόμενη Εκθεση που έχει ζητήσει η Διοικούσα Αρχή να γίνει φέτος στην Κόρινθο.

Εκεί έγινε μία πλήρης ανάλυση από τον  Διευθυντή της Αναπτυξιακής, κύριο Σωτήρη Κοροβήλο για το που βρίσκονται οι διαδικασίες και τα νόμιμα έγγραφα που έχουν ζητήσει οι Προέδροι των υπολοίπων Επιμελητηρίων έτσι ώστε να τηρούνται οι προυποθέσεις για να γίνει αυτό το γεγονός στην πόλη.

Και ενώ όλα έβαιναν ανθηρά και όλοι χαρά μεγάλη είχαν, αναφέρθηκε το όνομα του κ.Γιάννη Μπουντρούκα, Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Εκεί ο κ.Πιτσάκης είπε : Ο κ.Μπουντρούκας είναι ένας Πρόεδρος Επιμελητηρίου, δεν μπορεί να πει ο κύριος Μπουντρούκας που θα γίνει η Εκθεση, επειδή ο κύριος Μπουντρούκας μπορεί να έχει κάποιους φίλους;

Μάλλον κ. Πιτσάκη δεν έχετε ενημερωθεί για την πορεία και το έργο του κ.Μπουντρούκα, θα σας τα πω εγώ λοιπόν.

Ο κ.Μπουντρούκας είναι ένας Πρόεδρος Επιμελητηρίου που εκλέχθηκε για τρίτη συνεχόμενη θητεία Πρόεδρος, όπου την τελευταία μάλιστα δεν είχε και κανέναν αντίπαλο απέναντί του. Αλλά αν πάμε και παλιότερα ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας συγκέντρωνε συντριπτικά ποσοστά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Είναι ο αγαπημένος Πρόεδρος των Επιχειρηματιών με τεράστιο έργο, με ταπεινές κινήσεις, με αγαπημένες σχέσεις με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων.

Είναι ο Πρόεδρος με τα “μαυρισμένα χέρια από την πολύ δουλειά ” όπως χαρακτηριστικά λένε οι Αρκάδες.

Και ναι κ.Πιτσάκη, ο κ. Μπουντρούκας έχει πολλούς φίλους, μάλλον έχει μόνο φίλους, δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε οτιδήποτε που να μην του επιτρέπει το ήθος και οι τρόποι του. Εχει μάθει μόνο να δουλεύει και να συνεργάζεται με όλους.

Αυτά και άλλα πολλά θα μπορούσα να γράψω για τον Γιάννη Μπουντρούκα κ.Πιτσάκη.

Το σίγουρο είναι πως δεν είναι ένας απλός Πρόεδρος Επιμελητηρίου, είναι ο Πρόεδρος στις καρδιές όλων των Αρκάδων !!!

Σοφία Μπαλή