Αρχική Ν. Κορινθίας «Πακιστανική εισβολή» στην Κόρινθο …. !!!

«Πακιστανική εισβολή» στην Κόρινθο …. !!!

Τη Δευτέρα 16/4 εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με το lifestyle της Κορίνθου δημοσίευμα με τίτλο «Βρώμικες ανώνυμες επιστολές και SMS με στόχο τον Σταυρέλη…!

Στην ανάρτηση λοιπόν αναφέρεται ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορίνθου Ν. Σταυρέλης έλαβε «βρώμικες ανώνυμες επιστολές που στόχο έχουν να τον πλήξουν ηθικά όπως επίσης και βρώμικα SMS,. απο “Πακιστανικά” τηλεφωνικά νούμερα που έχουν επίσης στόχο να πλήξουν τις σχέσεις Σταυρέλη και στενών του συνεργατών (σ.σ. Μουρούτσο και Ντιγκιρλάκη) με συγκεκριμένους Κορίνθιους»

Κοιτάξαμε το ημερολόγιο να δούμε αν είναι Πρωταπριλιά. Δεν ήταν. Το γεγονός εφόσον αληθεύει δεν είναι απλά σοβαρό. Είναι πολύ σοβαρό. Θα παραβλέψουμε βέβαια, το γεγονός ότι κατά το παρελθόν έχουμε δει ανάλογες «φωτοβολίδες» από τον ίδιο αρθρογράφο, οι οποίες λειτουργούσαν περισσότερο ως προειδοποίηση (ότι θα επέμβουν εισαγγελείς κλπ) παρά είχαν κάποιο πραγματικό υπόβαθρο.

Δυστυχώς όμως κάποια πράγματα δεν «κολλάνε». Αντί ο κ. Σταυρέλης να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την αμέσως επόμενη ημέρα να καλέσει τα ΜΜΕ της περιοχής ώστε να καταγγείλει επίσημα αυτές τις πρακτικές, το μόνο που έκανε ήταν να επιβεβαιώσει εμμέσως το δημοσίευμα αναπαράγοντάς το στον «τοίχο» του στο Facebook με σχόλιο.

Δεν έκανε συνέντευξη, ανακοίνωση ή Δελτίο Τύπου για να δώσει έμφαση στο γεγονός. Επιβεβαίωσε έμμεσα το γεγονός στο Facebook.

«Δεν μας πτοούν οι παλαιοκομματικές πρακτικές. Κοιτάμε μπροστά. Προχωράμε μπροστά μαζί με τους κορίνθιους πολίτες.» –

Αυτό και τέλος. Πέρασαν 5 ημέρες από τη δημοσίευση και ο κ. Σταυρέλης δεν μας είπε τίποτα άλλου επ’ αυτού.

Αν το δημοσίευμα αληθεύει ο κ. Σταυρέλης θα έπρεπε να ενημερώσει τον κόσμο άμεσααφού πρόκειται για μια πολύ σοβαρή εξέλιξη που αφορά έναν υποψήφιο που θέλει να γίνει Δήμαρχος Κορινθίων. Όχι μετά από ένα μήνα. Και ταυτόχρονα να θορυβήσει όσους τον απειλούν.

Αν δεν αληθεύει, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές όπου μια δημοσίευση λειτουργούσε ως «ασίστ» για να έρθει μετά ο πολιτικός και να «καρφώσει».

Εκτός πλέον αν εννοούσε ότι οι παλαιοκομματικές πρακτικές ήταν η ανάρτηση του άρθρου.

Αν η μέχρι τώρα η επικοινωνιακή καμπάνια του κ. Σταυρέλη είναι λανθασμένη αυτό διορθώνεται. Αν όμως υπάρξει η υποψία ότι ο υποψήφιος «ευλογεί» εμμέσως δημοσιεύματα που δύναται να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και φίμωσης σε όποιον του ασκεί κριτική ή άθελα του συμμετέχει σε επικοινωνιακά «παιχνίδια» ο κόσμος δεν πρόκειται να του το συγχωρήσει.

Για να το στηρίξουμε αυτό θα πούμε ότι κάποιες αντιδράσεις από Κορίνθιους στο Facebook δείχνουν ότι ο κόσμος δεν πείσθηκε από το δημοσίευμα. Για παράδειγμα ο Λάμπρος Κωστάρας (υποψήφιος με το συνδυασμό Νανόπουλου το 2014 αλλά αποστασιοποιημένος πλέον πολιτικά) αντιμετώπισε μάλλον ειρωνικά την εξέλιξη με την παρακάτω ανάρτηση.

Οι καιροί άλλαξαν και πλέον οι εντυπώσεις δημιουργούνται και τρέχουν σε χρόνο dt μέσω των Κοινωνικών Δικτύων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Σταυρέλης που λογίζεται ως σοβαρός και μετρημένος δεν θα ενδώσει (έστω και άθελά του) σε πρακτικές που πιθανώς να τον οδηγήσουν σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που έχει ανάγκη το προφίλ του.

«Τα πακιστανικά» τηλέφωνα πάντως … «μυρίζουν»

 

πηγή: