Αρχική Ν. Κορινθίας Εθιμοτυπική επίσκεψη του Λιμενάρχη Κορίνθου Αντιπ/ρχου Παναγιώτη Πολυζωίδη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου...

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Λιμενάρχη Κορίνθου Αντιπ/ρχου Παναγιώτη Πολυζωίδη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο (Εικόνες)

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη, 27 Μαρτίου 2017, ο Αντιπ/ρχος, κ. Παναγιώτης Πολυζωίδης, Λιμενάρχης Λ/Χ Κορίνθου, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και ο κ. Λιμενάρχης αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα αλλά και θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Λιμενάρχη για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας τους ως αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, για να τον προστατεύει και έλαβε ως συμβολικό αντίδωρο ένα καπέλο του Λιμενικού Σώματος. Η συνάντηση έκλεισε με εκατέρωθεν ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

dionusios1

dionusios2

dionusios3

Προηγούμενο άρθροEπαθλο επικοινωνίας απόψε στο survivor, ο Θοδωρής στο στόχαστρο της ομάδας
Επόμενο άρθροΑλλαγές σε ιστορία και μαθηματικά ανακοίνωσε ο Γαβρόγλου από την Β’ Λυκείου