Αρχική Χωρίς κατηγορία Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016»: Spot για έκθεση στο Λιμάνι είχε ετοιμάσει ο Νανόπουλος,...

Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016»: Spot για έκθεση στο Λιμάνι είχε ετοιμάσει ο Νανόπουλος, πριν τις άδειες!

«Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε» λέει ο θυμόσοφος λαός και «γάντι» ταιριάζει η ρήση του ετούτη στο Επιμελητήριο της Κορινθίας! Έτρεξε λοιπόν η διοίκηση του να προλάβει τις εξελίξεις, τις ετοιμασίες και την διαφήμιση της φετινής Εκθέσεως( πέρυσι είχαμε κρίση και δεν έγινε, φέτος έχουμε εκλογές και γίνεται) και πριν να λάβει τις απαραίτητες άδειες για τον χώρο που θα φιλοξενήσει την έκθεση , έφτιαξε το spot! Ο ίδιος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας το αποκάλυψε το spotακι στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή και το αποκάλυψε για να μας πει πως… δεν θα το ξαναδούμε μιας και η έκθεση δεν θα διεξαχθεί στο Λιμάνι της Κορίνθου!
Η έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016 θα φιλοξενηθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Λουτρακίου αλλά… πάμε πάλι στο spot!
spot ekuesi nano
Πως η Διοίκηση «πρόλαβε» να φτιάξει ( και να πληρώσει προφανώς) διαφημιστικό spot, ενώ δεν γνώριζε τον χώρο διεξαγωγής; Χωρίς να έχει στα χέρια της καμία έγκριση και καμία αδειοδότηση, παρά μόνο την κίνηση της διαδικασίας από μεριάς της ΓΙΑ ΝΑ πάρει τις εγκρίσεις και τις αδειοδοτήσεις, έφτιαξε το διαφημιστικό της (!!!!) το οποίο και… μας έμεινε αμανάτι!
Η Έκθεση μετοικίζει στο Λουτράκι , το ανακοίνωσε ο Β.Νανόπουλος την Παρασκευή και… παρουσίασε μάλιστα και το spot με τη νέα τοποθεσία της έκθεσης!
Δηλαδή έγινε παραγωγή spot s στο Επιμελητήριο με πιθανούς χώρους και… όποιος μας «καθίσει»;
Και ποια η δαπάνη όλης αυτής της διαδικασίας η οποία δεν μπορούσε να περιμένει εως την ολοκλήρωση των ενεργειών και τις τελικές αποφάσεις για τον χώρο διεξαγωγής;

Σε αυτά τα ερωτήματα δεν απάντησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κανείς βέβαια δεν τα έθεσε κιόλας! Επέλεξε μόνο – για ακόμα μια φορά- να επιτεθεί στο Δήμο Κορινθίων και το Λιμενικό ταμείο κάνοντας λόγο για δική τους κωλυσιεργία, για απουσία ηθικού αναστήματος του Αντώνη Παππά και για εκδίωξη της έκθεσης από την Κόρινθο επειδή ο Δήμαρχος δεν την ήθελε ¨αν ο Δήμος δεν ελέγχει απόλυτα μια μεγάλη διοργάνωση, πολιτικά και οικονομικά, δεν την στηρίζει» η χαρακτηριστική φράση Νανόπουλου.
Τα όσα ειπώθηκαν σαφώς και χρήζουν απαντήσεων από την πλευρά του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αφού ουσιαστικά τους καταλογίζετε σκοπιμότητα.

Από 50 και πάνω το τετραγωνικό!
spot epimelhthrio
Η θέση μπορεί να άλλαξε τις έκθεσης αλλά τα ευρώ… όχι! Η Διοίκηση πιστή στο moto, άλλο Μερσεντές άλλο fiat, κρατά τις τιμές του τετραγωνικού σε επίπεδα… προ κρίσης. Από 50 ευρώ το τετραγωνικό θα πληρώσουν όσοι μετάσχουν στην έκθεση, με το εύρος της ( από 50 ευρώ…) να καθορίζεται από την θέση και τα μέτρα που κάποιος θα ζητήσει για το περίπτερο του. Εκείνο που για 1η φορά ακούστηκε από τα χείλη του Προέδρου Νανόπουλου είναι το γεγονός πως οι εκθέτες είναι σύμφωνοι με αυτές τις τιμές και μάλιστα τις επιθυμούν αφού μόνο έτσι – κατά τον Β.Νανόπουλο- εξασφαλίζονται υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στην δική τους ωφέλεια και τα στάνταρ.

ΥΓ: Κάτι θα κάνετε λάθος Πρόεδροι των άλλων Επιμελητηρίων που διεξάγεται εκθέσεις σε Αργολίδα – Αρκαδία με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 30 ευρώ το τετραγωνικό…