Αρχική Ν. Αρκαδίας Μηχανική βλάβη δήλωσε ο οδηγός του φορτηγού με τα απορρίμματα στη ΒΙΠΕ;

Μηχανική βλάβη δήλωσε ο οδηγός του φορτηγού με τα απορρίμματα στη ΒΙΠΕ;

Απουσία του δημάρχου Τρίπολης κ. Παυλή από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Τότσης απάντησε στα ερωτήματα που είχαν θέσει τα μέλη του ΔΣ και αφορούσαν στα απορρίμματα .

Όπως ανέφερε ο κ. Τότσης, ο ίδιος δέχτηκε καταγγελία ότι ένα φορτηγό όχημα βρισκόταν στην περιοχή της ΒΙΠΕ και όπως ανέφερε κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Η πορεία την υπόθεσης έλαβε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, όπως είπε, καθώς ο οδηγός του φορτηγού οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Τότσης, ο εργολάβος αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον Δήμο και δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Πριόβολο, ο οποίος έχει σχέση με τον Δήμο Τρίπολης. Ο οδηγός δήλωσε ότι είχε πάθει βλάβη το όχημα και στη συνέχεια θα έφευγε για Αθήνα.

Η δικάσιμος έχει οριστεί για αύριο, (χθες) είπε ο κ. Τότσης.

Στη συνέχεια αρκετά φορτισμένος ο κ. Τότσης ανέφερε ότι είναι άνθρωπος με κύρος και κάνει μεγάλη προσπάθεια. «Δεν γίνεται να με κατηγορεί κάποιος ανυπόστατα τη στιγμή που υπερβαίνω εαυτόν σε σχέση με την καθημερινή καθαριότητα του Δήμου», ανέφερε.

Εμείς έχουμε πει ότι το αυτοκίνητο θα πάει στον προορισμό του και τα απορρίμματα δεν θα μείνουν στην Τρίπολη, είπε.
Ως προς τον Άγιο Βλάση, απάντησε ότι υπάρχει φύλαξη και ότι από τον Ιούνιο θα φυλάσσεται ο χώρος και τη νύχτα. όπως είπε, ο Άγιος Βλάσης είναι κλειδωμένος με λουκέτο και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει.

Ως προς τη μεταφορά των απορριμμάτων από τον Άγιο Βλάση, ο κ. Τότσης είπε ότι γίνεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα απορρίμματα, αλλά ο εργολάβος δεν έχει όλες τις άδειες για να μεταφέρει τα σκουπίδια στην Αθήνα.