Αρχική Χωρίς κατηγορία Που και πότε μιλούν στην Πάτρα οι πολιτικοί αρχηγοί

Που και πότε μιλούν στην Πάτρα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων, βρίσκεται και σε αυτές τις εκλογές η Αχαϊκή πρωτεύουσα, στην οποία την προσεχή τελευταία, εβδομάδα πριν την κάλπη της 20ης Σεπτεμβρίου, θα καταλύσουν πολιτικοί αρχηγοί και σημαίνοντα στελέχη των κομμάτων.
Η αρχή έγινε με την κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ και ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Έπεται η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας, μαζί με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαϊα, Νίκο Νικολόπουλο, στην Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
Τη Δευτέρα 14 του μήνα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ, στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου, παρουσία του Βουλευτή του κόμματος, Θεόδωρου Φορτσάκη.
Συνεχίζοντας, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έρχεται Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην πλατεία Γεωργίου.
Επιπροσθέτως, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας, με ομιλητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαϊας, Κώστα Λαπαβίτσα και την επόμενη μέρα, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα θα βρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που θα γίνει στην Πλατεία Γεωργίου.
Τέλος, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στην Πάτρα και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του τοπικού ψηφοδελτίου, Φώφη Γεννηματά. Το μέρος και η ημέρα δεν έχουν ακόμη οριστεί.

Πηγή :
www.achaianews.gr

Προηγούμενο άρθροΚόρινθος : Λαογραφικό μουσείο Κορίνθου και ίδρυμα Ομίλου – Δεύτερη κοινή τους δράση με θέμα τα τοπικά βότανα για το σπιτικό φαρμακείο
Επόμενο άρθροΑνοιχτά τα γραφεία ταυτοτήτων για τις εκλογές