Αρχική Χωρίς κατηγορία Έναρξη εκπτώσεων θερινής περιόδου στην Κόρινθο απο Δευτέρα

Έναρξη εκπτώσεων θερινής περιόδου στην Κόρινθο απο Δευτέρα

Από την προσεχή Δευτέρα μέχρι και τις 31 Αυγούστου θα βρισκόμαστε σε εκπτωτική περίοδο στην Κόρινθο που θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου . Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή στις 19 Ιουλίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ντόπιων αλλά και των τουριστών από την έλευση του κρουαζιερόπλοιου.
Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης τόνισε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης και της τοπικής αγοράς, ευελπιστώντας να λήξουν ομαλά οι πολιτικές εξελίξεις καταλήγοντας σε ευνοϊκή συμφωνία .
Τώρα κατά την εκπτωτική περίοδο οι τιμές αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλές συγκριτικά με το παρελθόν. Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αναγκαιότητα στήριξης της τοπικής αγοράς που δεν υστερεί σε τίποτα, ακόμα και από τα μεγάλα αστικά κέντρα αναφέροντας χαρακτηριστικά ¨Η καρδιά της πόλης είναι η τοπική αγορά της, είναι κρίμα σ αυτήν την δύσκολη περίοδο να σταματάει να χτυπάει¨. Λόγος έγινε και για τα ελληνικά προϊόντα που πρέπει να τα προτιμούν οι καταναλωτές.