Αρχική Χωρίς κατηγορία ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ σήμερα στις 18:00 – Η Παναχαική αγωνίζεται ως «ΠΓΕ...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ σήμερα στις 18:00 – Η Παναχαική αγωνίζεται ως «ΠΓΕ Κόρινθος» (video)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – Κάλεσμα συμμετοχής στους φιλάθλους από το Δήμαρχο Κορινθίων

Εν αναμονή των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην super league της Π.Γ.Ε. 2005, ο Δήμος Κορινθίων καλεί τους φιλάθλους και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, να δώσουν το παρόν τις προσεχείς ημέρες στους αγώνες κατάταξης, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο στάδιο Κορίνθου, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 13 Μαΐου του 2015, στις 6.00 μ.μ., μεταξύ των ομάδων της Π.Γ.Ε.-Κόρινθος και του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ακολουθήσει την επόμενη Κυριακή, 17 Μαΐου, πάντα στις 6.00 μ.μ., ο αγώνας μεταξύ της Π.Γ.Ε.-Κόρινθος και του Απόλλωνα Σμύρνης (Αθηνών).
Οι αγώνες προβλέπεται να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό φιλάθλων, αφού ακολουθούν τα παιχνίδια με γνωστές και σημαντικές ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Λάρισα.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων υπογράμμισε ότι όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να παρευρεθούν στο Δημοτικό στάδιο για να παρακολουθήσουν όμορφο ποδόσφαιρο από ποιοτικές ομάδες, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα και αγκαλιάζοντας τις προσπάθειες της ομάδας Π.Γ.Ε-Κόρινθος, η οποία πιθανόν να αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια ακόμα και στην super league.
Κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Κούγια, αποφασίστηκε ότι τα παιδιά του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, μπορούν να έρθουν και να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ όλα τα παιχνίδια κατάταξης, που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου από μια σπουδαία και ελπιδοφόρα ομάδα αποτελούμενη απο παίκτες μικρής ηλικίας.

Προηγούμενο άρθροΔράσεις Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας
Επόμενο άρθρο34ο Rally Sprint Koρίνθου : Από το χώμα στην άσφαλτο