Αρχική Χωρίς κατηγορία Δώρα για όλα τα βαλάντια.Happy valentine day

Δώρα για όλα τα βαλάντια.Happy valentine day

Λουλούδια, τούρτες, σοκολατάκια, κοσμήματα και μπαλόνια έχουν επιστρατευτεί στις βιτρίνες των καταστημάτων της κορίνθου, σε μια προσπάθεια να «δελεάσουν» τους απανταχού ερωτευμένους.
Το «μενού» της 14ης Φεβρουαρίου, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί να περιλαμβάνει από εξόδους σε εστιατόρια και προβολές ταινιών στους κινηματογράφους.
Χιλιάδες κόκκινα τριαντάφυλλα αναμένεται να πουλήσουν τα ανθοπωλεία της πόλης, καθώς, παρά την κρίση, οι ανθοπώλες υποστηρίζουν πως ένα λουλούδι είναι το πιο οικονομικό δώρο που μπορεί να προσφερθεί τη συγκεκριμένη μέρα. Άνδρες και γυναίκες, μ’ ένα τριαντάφυλλο, μια ορχιδέα, με ανεμώνες, ζουμπούλια και τουλίπες θα επιδιώξουν να δείξουν την αγάπη στο ταίρι τους.
«Τα λουλούδια είναι το πιο οικονομικό δώρο που μπορεί να βρει κάποιος στην αγορά. Υπάρχουν τριαντάφυλλα από ένα ευρώ, ενώ η τιμή σε κάποια, που είναι ιδιαίτερα, φτάνει έως τα δυόμισι ευρώ. Μπορούν όσοι ενδιαφέρονται, συμβολικά, να προσφέρουν ένα λουλούδι ως δώρο στον αγαπημένο τους. Οι ηλικίες που μας προτιμούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινούν από 15 ετών και φτάνουν έως και 85.
Αυξημένη αναμένεται να είναι η κίνηση την ίδια μέρα και στα ζαχαροπλαστεία όπου οι τούρτες θα έχουν την τιμητική τους, καθώς και στα καταστήματα που πωλούν σοκολάτες. Κι αν αυτές είναι οι λύσεις, για όσους είναι “στριμωγμένοι” οικονομικά, αντίθετα, όσοι έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση, επιλέγουν ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και κοσμήματα.
Δεδομένου ότι φέτος η γιορτή των ερωτευμένων «πέφτει» Σάββατο αρκετά ζευγάρια θα γευματίσουν σε εστιατόρια, ενώ άλλα θα διασκεδάσουν στα μπαρ της πόλης.
Ωστόσο, το αδιαχώρητο φαίνεται πως θα επικρατεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, εξαιτίας της προβολής της ταινίας «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Προηγούμενο άρθροΣαν μια τεράστια ψησταριά η Κόρινθος γιόρτασε παραδοσιακά την τσικνοπέμπτη
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου