Αρχική Ν. Μεσσηνίας Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, οι οποίες έγιναν την 8.1.2015 στην Άνθεια και στο Πλατύ Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (22.1.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ένας 37χρονος και μία 35χρονη.
Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, η οποία περιλαμβάνει άγνωστο αριθμό συνεργών τους.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, στην οποία είχαν εντάξει άγνωστο αριθμό συνεργών τους, ως «περιφερειακά μέλη», τα οποία προέβαιναν στη διάπραξη κλοπών.

Προηγούμενο άρθροΩράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων, κατά το διήμερο διεξαγωγής των Βουλευτικών εκλογών, για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Επόμενο άρθροΟι δημοσκοπήσεις και στην Κορινθία δείχνουν… ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !