Αρχική Ν. Αργολίδος Συγχαρητήρια θα δεχτεί απόψε στις 19:30 ο Δ. Καμπόσος

Συγχαρητήρια θα δεχτεί απόψε στις 19:30 ο Δ. Καμπόσος

Τα συγχαρητήρια των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Αλλαγή Πορείας», θα δεχθεί σήμερα ο νέος πρόεδρος των Δημάρχων Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος για την εκλογή του .

Σήμερα Πέμπτη στις 19:30 το βράδυ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο της πλειοψηφούσας παράταξης, όπου μεταξύ άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν, οι σύμβουλοι θα συγχαρούν επισήμως τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, για την εκλογή του στην προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου.
Μια μεγάλη επιτυχία για τον Δημήτρη Καμπόσο που μετά το 62% των περασμένων εκλογών , κερδίζει άλλη μια εκλογική μάχη με το σημαντικό ποσοστό 65% (Ο Δημήτρης Καμπόσος έλαβε 11 ψήφους έναντι 6 ψήφων που έλαβε ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης). Για πρώτη φορά ο δήμος Άργους-Μυκηνών μπαίνει στο προσκήνιο των πολιτικών αυτοδιοικητικών εξελίξεων διεκδικώντας για όλους τους δήμους της Πελοποννήσου (26 Δήμοι) τον σεβασμό που τους αξίζει.
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου είναι το θεσμικό όργανο συλλογικής έκφρασης της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης ανάμεσα σε 13 Ενώσεις Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Επόμενο άρθροΗ Γυναίκα συμμετέχει… Η πολιτική αλλάζει!