Αρχική Χωρίς κατηγορία Θα… «σκάσει» οσονούπω!

Θα… «σκάσει» οσονούπω!

Μεγάλο θέμα τις επόμενες μέρες με την αναπτυξιακή του επιμελητηρίου . Σύμφωνα με πληροφορίες μας σύμβουλοι αλλά και επιχειρηματίες θα ζητήσουν έλεγχο τα τελευταία 8 χρόνια της αναπτυξιακής εταιρίας μέσα από ορκωτούς λογιστές πως μέχρι τώρα λειτουργεί, πολύ δε περισσότερο μέσα από τον έλεγχο θα κοιτάξουν όλα τα χρόνια που διοργανώθηκε η έκθεση του επιμελητηρίου γιατί δεν έγινε ποτέ ένας απολογισμός , πως δίνονται οι εκθέσεις αν παίρνονται προσφορές, πόσο δίνονται τα περίπτερα, το τετραγωνικό στους επιχειρηματίες , πόσα κερδίζει αν κερδίζει σε κάθε έκθεση το επιμελητήριο από το τετραγωνικό και που πηγαίνουν τα χρήματα.
Βέβαια μεγάλος ντόρος θα γίνει και για τα γνωστά προγράμματα τα οποία εκτελεί η αναπτυξιακή και το επιμελητήριο για ανέργους εντός ή εκτός εισαγωγικών , ποιοι διδάσκουν, πόσες ώρες, πότε δίδαξαν και τι τιμολογήσανε
Αχ βλέπω να χάσουν τον ύπνο τους πάρα πολλοί! Πόσα λεφτά έχουν πάρει από κει μερικοί πρόθυμοι «δημοσιογράφοι» αλλά και δημοσιογράφοι-καμεραμάν ώστε να είναι τόσο πρόθυμοι για ότι πει ο Βασίλης.
Ερχόμαστε την ερχόμενη Παρασκευή, όλα θα αναρτώνται και θα μπαίνουν στην ΛΙΝΑΤΣΑ
Τώρα αν μας πέσει και κανένας χοντρός καλικάντζαρος θα του βρούμε ειδικό τσουβάλι για να τον τσουβαλιάσουμε!
Αυτά, η συνέχεια στο μπλόγκ