Αρχική Χωρίς κατηγορία Και τυπικά Δήμαρχος ο Αλέκος αλλά… ο Μπίλυς δεν το χωνεύει!

Και τυπικά Δήμαρχος ο Αλέκος αλλά… ο Μπίλυς δεν το χωνεύει!

Tελικά έγινε η ανακήρυξη από τα πρωτοδικείο Κορίνθου και βέβαια την Κυριακή θα γίνει και η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού. Αλλά που να το βάλει κάτω ο Μπίλις. Αυτός συνεχίζει ακάθεκτος σε όλους τους τόνους, λέγεται ότι ψάχνει να βρει αν υπάρχει και ευρωπαϊκό νομικό τμήμα να καταφύγει μπας και καταφέρει να αντιστρέψει τα 53 ψηφοδέλτια και έστω το 2025 να έχει έστω και μηδαμινή πιθανότητα να ανακηρυχτεί Δήμαρχος από το δικαστήριο .
Παρ ότι του το γράψαμε φαίνεται ότι τα τόσα χρόνια που υπηρέτησε σαν υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία τον έμαθαν να παίζει και τη μια πιθανότητα προς 1 δισεκατομμύριο. Είμαστε λοιπόν περίεργοι να δούμε θα ορκιστεί τελικά την Κυριακή ο Βασίλης μαζί με τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους ή θα βρει καμιά δικαιολογία για να μην τον δείξουν οι κάμερες ότι τυπικά αποδέχεται το αποτέλεσμα και θα πρέπει ν αρχίσει να συνηθίζει στη σκέψη ότι 5 χρόνια είναι πολύ μεγάλος καιρός , είναι 72 μήνες και μέσα σ αυτό το διάστημα δεν μπορείς καν να προβλέψεις πόσες αλλαγές θα έχουν γίνει, πόσοι υποψήφιοι και ποιοι θα αναδειχτούν το 2019 που θα διεκδικήσουν το δήμο Κορίνθου.
Εδώ που τα λέμε μιας και με κάλεσε μετά τις εκλογές μόνος του για να με ρωτήσει από δω και πέρα τι;
Αυτό που πρέπει να του πω και να του γράψω για άλλη μια φορά είναι ότι οι εκλογές τελείωσαν , τα αποτελέσματα βγήκαν (είδες τι έγινε και με την Τρίπολη, το ίδιο θα έχουμε και εδώ κι αν θες βάζουμε στοίχημα το μουστάκι σου εσύ θα το κόψεις και εγώ θα το αφήσω) βέβαια ο μεγάλος χαμένος είναι ο Βασίλης ο χάκερ ο οποίος ακόμη αυτός δεν έχει καταλάβει ενώ αντίθετα ο μεγάλος μηχανικός το κατάλαβε, ότι ήταν έξω από το στενό πυρήνα αυτών που θα εκλεγόντουσαν από την ομάδα του Μπίλυ.
Και βέβαια είχε αρχίσει να τρίβει τα χέρια του, όχι μόνο αυτός αλλά και μερικοί άλλοι , ότι δεν θα συνέχιζαν να βλέπουν δημοσιεύματα και φυσικά το ΣΗΜΕΡΑ να κρεμιέται στα μανταλάκια, αλλά πίστευαν ότι θα μέναμε μόνο με το κανάλι μιας και οι ίδιοι παραδέχτηκαν ότι το αποτέλεσμα στο δήμο Κορίνθου κατά ένα μεγάλο μέρος κρίθηκε από το super και απο την αστοχία της επικοινωνιακής καταιγίδας των «πρόθυμων» κονδυλοφόρων δημοσιογράφο καμεραμάν και λοιπών επικοινωνιακών καλικάντζαρων οι οποίοι ήταν και κουτοί!
Όταν τους τίθεται το θέμα ότι , εμείς δεν έχουμε καμία συνεργασία με τον ακατανόμαστο ( αυτός είμαι εγώ γι αυτούς) μ ένα παγωτό και ένα σουβλάκι σερβίρανε τους τσιγγάνους από τα κέτερινγκ τα βραδινά.
Επειδή βέβαια όλα τα υπόλοιπα σας παραπέμπω να τα διαβάσετε στα τέλη της άλλης εβδομάδας σε γνωστό μπλογκ με τον τίτλο Η ΛΙΝΑΤΣΑ το οποίο θα γράφει αυτά που δεν μπορούν να γραφτούν σε εφημερίδες και σε site.
Και κλείνω ανανεώνοντας το ραντεβού μας στη ΛΙΝΑΤΣΑ όπου θα με διαβάζετε ανελλιπώς ειδικά όλοι αυτοί οι οποίοι θεωρούν ότι ακόμα και σήμερα ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.