Αρχική Ν. Αργολίδος Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (7.8.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια δεκατρία (213) άτομα, εκ των οποίων εκατόν τριάντα επτά (137) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα έξι (76) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ογδόντα έξι (186) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα (30) άτομα, από τα οποία δεκατρία (13) ήταν ημεδαποί και δεκαεπτά (17) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Μία (1) ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -81.046,97- ευρώ.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Ένας (1) αλλοδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά ογδόντα εννέα (89) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία (1) παράβαση για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, καθώς και δύο (2) παραβάσεις για κατάληψη πεζοδρομίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προηγούμενο άρθροΜειωμένες οι αγορές των τουριστών στον Ισθμό της Κορίνθου(video)
Επόμενο άρθροΠτώση 95% στις αγορές αυτοκινήτων στην Κορινθία