Αρχική Χωρίς κατηγορία Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό ΡΟΜΑ στα Εξαμίλια Κορινθίας

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό ΡΟΜΑ στα Εξαμίλια Κορινθίας

Στο πλαίσιο της πρόληψης, αλλά και της αντιμετώπισης παραβατικών συμπεριφορών, πραγματοποιήθηκε χθές (12.6.2014) το πρωί, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στα Εξαμίλια Κορινθίας, η οποία πραγματοποιήθηκε από δυνάμεις της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου, ενισχυμένες από ειδικές Υπηρεσίες της Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία υλοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε ογδόνταεπτά (87) άτομα, καθώς και σε τριάντα έξι (36) οχήματα.Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα δύο (52) άτομα, ενώ συνελήφθησαν δεκαοκτώ (18) άτομα.
Πιο αναλυτικά:
Ένας (1) ημεδαπός Ρ OMA , για ναρκωτικά.
Δέκα (10) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Έξι (6) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν επτά (7) παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.