Αρχική Χωρίς κατηγορία ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ

Μιχάλης Χατζής: “Γνωστή για τα αλήστου μνήμης λιβελογραφήματα η sfedona”

Μόλις δύο (2) ημέρες πριν τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές η γνωστή για τα αλήστου μνήμης λιβελογραφήματα της, ηλεκτρονική εφημερίδα sfedona.gr, επανήλθε σήμερα αναμοχλεύοντας ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει την υπηρεσία της Πολεοδομίας επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πράγματι λήφθηκαν σχετικές αποφάσεις που ακύρωσαν τις προηγούμενες αποφάσεις ανάκλησης των οικοδομικών αδειών μετά την προσκόμιση νέων στοιχείων εκ μέρους του καταγγελλομένου κ. Πάπαρη, όπως άλλωστε αναφέρονται σ’ αυτές.

Και αρχικά (με βάση τα στοιχεία που είχαν τεθεί υπόψη) και στην συνέχεια (επίσης με βάση τα στοιχεία που τέθηκαν υπόψη) οι αποφάσεις ήταν και είναι απόλυτα σύννομες και στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για να ελέγξει την βασιμότητα και την νομιμότητα τους.

Όχι μόνο στην περίπτωση του κ. Πάπαρη αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση η υπηρεσία της Πολεοδομίας λειτούργησε με γνώμονα την προάσπιση του Δημοσίου συμφέροντος και φυσικά ελέγχεται από κάθε Αρμόδια Προϊστάμενη Αρχή, στην διάθεση της οποίας βρίσκονται όλα τα στοιχεία.

Περιττό να αναφερθεί ότι είχα εκπροσωπήσει πράγματι την εταιρεία «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» ενώπιον των Διοικητικών και Δικαστικών Αρχών υπό την ιδιότητά μου ως Δικηγόρος αυτής (σε ότι αφορούσε την νομιμότητα των επίμαχων αδειών) στο παρελθόν, πριντην ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, σημειωτέον ότι ανέλαβα καθήκοντα Αντιδημάρχου την 1.1.2011.

Κατά τα λοιπά όχι μόνο η Υπηρεσία της Πολεοδομίας του Δήμου αλλά κι όλες οι άλλες Υπηρεσίες λειτούργησαν και λειτουργούν απόλυτα νόμιμα, καθαρά και έντιμα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, απόλυτα νόμιμα, καθαρά και έντιμα χωρίς ………. εισαγωγικά, …………….. αστερίσκους, ………….. αποσιωπητικά, ……….. όρους και προϋποθέσεις.

Επειδή οι αντίπαλοι μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας αντιμετωπίσουν για τα έργα μας, ούτε για την πολιτική που εφαρμόσαμε ή ασκήσαμε, ούτε για τα πολιτικά μας προγράμματα, ούτε για τον πολιτικό μας λόγο, ούτε για τις πολιτικές μας προτάσεις, με καλοστημένες μεθοδεύσεις και μεθόδους επιχειρούν να δημιουργήσουν πρόσκαιρες εντυπώσεις. Δυστυχώς γι αυτούς αφού έχουν καταρρεύσει όλες οι συκοφαντίες και οι ψευδείς τους αναφορές για ανύπαρκτα θέματα και μη έχοντας άλλα επιχειρήματα ασχολούνται πλέον μόνο με ότι ……. «πουλάει».

Άραγε είναι τυχαίο το γεγονός πως συνήγορος του καταγγέλλοντος κ. Ορφανίδη δεν είναι άλλος απ’ τον συνήγορο του κ. Γιαννιδάκη και που δεν είναι άλλος από υποψήφιος του κ. Νανόπουλου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο καθένας από εμάς με τη συμπεριφορά του εκφράζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη Δημόσια Διοίκηση. Τα τελευταία χρόνια από τη θέση που βρίσκομαι αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για μια διοίκηση περισσότερο αντικειμενική, περισσότερο διαφανή, περισσότερο αξιοκρατική. Πάλεψα και παλεύω για την εξυγίανση του πιο δύσκολου δημόσιου τομέα.

Αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι οι Κορίνθιοι. Αντίθετα όσοι συντάσσουν τα τόσα ψεύδη με ανεύθυνες, ανέντιμες και συκοφαντικές καταγγελίες, έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πονεμένες πρακτικές του παρελθόντος (ρουσφέτια, μίζες, μυστικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, πρακτικές «βασανισμού» των πολιτών με καθυστερήσεις ή άρνηση επίλυσης προβλημάτων – όπως στην περίπτωση Πάπαρη).

Αυτές τις πρακτικές πολέμησα και γι΄ αυτό ακριβώς κατηγορούμαι. Φαίνεται πως η χθεσινή μου δήλωση περί δυνατής φωνής θορύβησε πολλούς.
ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ, που πηγάζει από ολοκάθαρα χέρια, δεν έχει μόνο η Σολυγεία αλλά και η υπηρεσία της Πολεοδομίας και δεν φιμώνεται.
Εύχομαι από καρδιάς οι διάδρομοι της Πολεοδομίας να μην «σκοτεινιάσουν» ποτέ ξανά, επειδή οι φωνές του παρελθόντος το επιθυμούν…….

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας
Μιχάλης Αναστ. Χατζής