Αρχική Χωρίς κατηγορία Κώστας Τζιούμης: Αναλαμβάνω προσωπικά την παρακολούθηση των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης

Κώστας Τζιούμης: Αναλαμβάνω προσωπικά την παρακολούθηση των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης

H “Tρίπολη Αύριο” ανοίγει την περπατησιά της στην κοινωνία του τόπου μας, συνομιλώντας με τους πολίτες και σχεδιάζοντας από κοινού τις λύσεις που θα μετατρέψουν σε παρελθόν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, πραγματοποίησε σήμερα δυο σημειολογικές αλλά και βαθιά ουσιαστικές επισκέψεις, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και στο ΚΑΠΗ της περιοχής μας.
Ο Κώστας Τζιούμης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να ακούσει την προσωπική αφήγηση των συμπολιτών μας, για τα προβλήματα τα οποία καλούνται να διαχειριστούν, σε δυο κρίσιμες για την κοινωνική αλληλεγγύη και πρόνοια παραμέτρους, που αφορούν την αποτελεσματική λειτουργία του Συστήματος Υγείας, καθώς και της αξιοπρεπούς βοήθειας σε εκείνους που εκπροσωπούν την Τρίτη Ηλικία.
Ο Κώστας Τζιούμης επανέλαβε τη ρητή, προγραμματική δέσμευσή του να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη, τον σχεδιασμό της υλοποίησης και την καθημερινή παρακολούθηση των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου, ώστε η κοινωνία της Τρίπολης να ξεπεράσει την κρίση την οποία βιώνει σήμερα η Ελλάδα, χωρίς απώλειες και χωρίς κανείς να μένει πίσω. Eπίσης τόνισε:<<Μας ενδιαφέρει η λειτουργία του νοσοκομείου ,γιατι μας ενδιαφέρει που νοσηλεύονται οι γονείς μας ,τα αδέλφια μας,τα παιδιά μας».Θα παρακολουθούμε από κοντά,σαν δήμος,την λειτουργία του νοσοκομείου,και θα επιδιώκουμε πάντα συνεργασία με την εκάστοτε διοίκηση,και τους απόδημους Αρκάδες.