Αρχική Χωρίς κατηγορία Υδροδοτήθηκαν και τα Αθίκια!

Υδροδοτήθηκαν και τα Αθίκια!

Η υδροδότηση των Αθικίων είναι γεγονός. Οι ευχαριστίες στον εργολάβο του έργου, καθώς και τα στελέχη της ΔΕΥΑΚ που εργάστηκαν νυχθημερόν για να αποδοθεί το συγκεκριμένο έργο, πολύ πιο γρήγορα από το αρχικό σχεδιασμό, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να αποδώσουμε.
Είμαστε υπερήφανοι, που ολοκληρώνεται σταδιακά η υδροδότηση όλων των Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου με πόσιμο ποιοτικό νερό Στυμφαλίας και πρωτίστως νόμιμα, σε χρόνο ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα.
Η ΔΕΥΑΚ με την ολοκλήρωση του έργου θα έχει στη διαχείρισή της, μετά την ΕΥΔΑΠ, το μεγαλύτερο σε έκταση διασυνδεδεμένο δίκτυο ύδρευσης στη χώρα.
Το έργο αυτό μαζί με το έργο του τηλε-ελέγχου και τηλε-χειρισμού και ελέγχου διαρροών του δικτύου ύδρευσης Δήμου Κορινθίων, συνολικού προϋπολογισμού 3.600.000€, ο διαγωνισμός του οποίου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχεται και συμπληρώνει τον αρχικό σχεδιασμό.
Κάποιοι επιμένουν να μηδενίσουν το τεράστιο αυτό έργο που έγινε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εκτός του ότι βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, ταυτόχρονα βάζει τις βάσεις για μια αναπτυξιακή πορεία του Δήμου και ιδιαίτερα του παραλιακού του μετώπου.
Οι Κορίνθιοι και οι Κορίνθιες ξέρουν τον αγώνα και την αποτελεσματικότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής. Γι’ αυτό τον λόγο θα καταδικάσουν όλους αυτούς που με ψεύτικο και υποκριτικό λόγο προσπαθούν να υποβαθμίσουν το τεράστιο έργο της.