Αρχική Χωρίς κατηγορία «ΑΠΩΛΕΣΘΗ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ» ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΕ»

«ΑΠΩΛΕΣΘΗ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ» ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΕ»

Το super απαντά στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιεών

Ακατανόητη είναι πραγματικά η αντίδραση του Υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων Χρήστου Γραμματικόπουλου στην δημοσκόπηση της VPRC για το δήμο Ναυπλίου η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ και παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο super από τον εκπρόσωπο της δημοσκοπικής εταιρίας κ. Βασίλη Μειδάνη, παρουσία των δημοσιογράφων Πολύδωρου Δάκογλου και Σωτηρίας Παπαδοπούλου οι οποίοι σχολίασαν τα ευρήματα.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος στην δημόσια γραπτή ανακοίνωσή επιτίθεται στο super κάνοντας λόγο για «τοπικό κανάλι», για γνωστή «αντικειμενικότητα» και «δημοκρατικότητα».
Οφείλουμε να σημειώσουμε αρχικά στον Υποψήφιο Δήμαρχο πως το super είναι Περιφερειακής εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός και όχι τοπικός, πιστεύοντας πως η αναφορά του δεν ήταν θελημένη στα πλαίσια υποβάθμισης του σταθμού.
Κατόπιν, απαντώντας στα περί γνωστής «αντικειμενικότητας» και «δημοκρατικότητας», έχουμε να πούμε πως αργά θυμήθηκε και τα δυο ο υποψήφιος. Προφανώς δεν είχε την ίδια άποψη όταν δηλώσεις και τοποθετήσεις του φιλοξενούνταν στο super, γιατί έχετε φιλοξενηθεί στο super κ. Γραμματικόπουλε και το ξέρετε, άγνωστο γιατί όμως στο δελτίο τύπου μιλάτε για παντελή σας απουσία τα τελευταία 4 έτη.
Τόσο η αντικειμενικότητα όσο και η δημοκρατικότητα του σταθμού , έχουν κριθεί κύριε Γραμματικόπουλε τα τελευταία 20 χρόνια που το super βρίσκεται στο χώρο της ενημέρωσης. Είναι άκομψο το λιγότερο, ένεκα των εκλογών, να επιχειρείται να δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις με το δελτίο τύπου το οποίο εκδώσατε και δημοσιεύουμε αυτούσιο, για μια δημοσκόπηση η οποία έγινε από έγκριτη δημοσκοπική εταιρία και παρουσιάστηκε σ έναν σταθμό ο οποίος έχει στην «φαρέτρα του» επιτυχημένες δημοσκοπήσεις, να σας θυμίσουμε εδώ πως από το 2006, πρώτα με τον κ. Γιώργο Σεφερτζή και έπειτα με τον κ. Θωμά Γεράκη το super έχει απόλυτα επαληθευθεί στις δημοσκοπικές έρευνες που παρουσιάζει, από την ίδια την κάλπη!
Οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται ούτε «παρωδία» ούτε «αστείες» όταν δεν ικανοποιούν με τα ευρήματα τους , τους υποψηφίους. Είναι εργαλεία τα οποία υπάρχουν και χρησιμοποιούνται κατά κόρον και σαν τέτοια θα πρέπει να τα αντιμετωπίζεται και εσείς. Κι αν όχι; Τουλάχιστον να δράτε με περισσότερη ψυχραιμία.

Θα συμφωνήσουμε μαζί σας πως στις εκλογές ψηφίζουν οι πολίτες και όχι οι δημοσκοπήσεις. Άλλωστε η κάθε δημοσκόπηση δεν αποτελεί παρά την φωτογραφία της στιγμής που γίνεται. Το.. « κατά παραγγελίαν» που λέτε, θα μας επιτρέψετε να έχουμε το δικαίωμα σε εκλογική περίοδο να διενεργούμε δημοσκοπικές έρευνες , πράγμα άλλωστε που γίνεται πανελλήνια και όχι μονάχα στο Ναύπλιο ή στην Πελοπόννησο.
Η κάλπη του Μαίου είναι πολύ κοντά, απομένουν 3 μονάχα εβδομάδες για να δούμε και εμείς αλλά και εσείς εάν θα επαληθευτούμε στα όσα σήμερα καταθέτουμε δημοσίως!
Υ.Γ: Καθείς έχει το δικαίωμα της άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων του. Όσο για την «παρωδία» που λέτε πως παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτησ; Αφήστε και σε αυτό τους πολίτες να κρίνουν…

“Ναύπλιο Νέα Ελπίδα”: Το “σύστημα” καταρρέει και πανικόβλητο προσπαθεί να σωθεί με αστείες δημοσκοπήσεις

Δελτίο Τύπου

Το είδαμε και αυτό, σε τοπικό κανάλι γνωστής “αντικειμενικότητας” και “δημοκρατικότητας” το καταρρέον “σύστημα” πανικόβλητο προσπάθησε με μία κατά παραγγελία δημοσκόπηση να μετατρέψει την νύχτα σε μέρα. Τουλάχιστον διασκεδάσαμε. Όμως οι κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις δεν ψηφίζουν.

Ψηφίζουν οι πολίτες που βλέπουν την ανεπάρκεια και την αδιαφάνεια της Δημοτικής Αρχής και ζητούν αλλαγή και μια Νέα Ελπίδα για το μέλλον του Δήμου Ναυπλιέων.

Στον πανικό και στην προσπάθεια με κάθε τρόπο να παραμείνουν στην εξουσία, χρησιμοποιούν κάθε μέσο διαστροφής της πραγματικότητας.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας που καθημερινά μας πλησιάζουν και μας δίνουν τη στήριξή τους.

Όσο για το κανάλι που παρουσίασε τη δημοσκόπηση, η αντικειμενικότητα του μετριέται από την εδώ και τέσσερα χρόνια παντελή απουσία του Χρήστου Γραμματικόπουλου και του Συνδυασμού του από κάθε είδους εκπομπή, ο αποκλεισμός αυτός λέει πολλά, ας νομίζουν κάποιοι ότι οι πολίτες είναι κορόιδα.

Απορία προκαλεί γιατί ενώ η δημοσκόπηση έγινε… στις 9 και 10 Απριλίου δημοσιεύεται 15 μέρες μετά.

Κρατήστε τα νούμερα για την Κυριακή το βράδυ, στις 18 Μαΐου 2014, όταν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο θα έχει καταρρεύσει.

Είναι φυσικά αυτονόητο ότι για την παρωδία που είδαμε θα ασκηθούν άμεσα όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας.