Αρχική Χωρίς κατηγορία Οδυσσέας Βουδούρης: Νικηφόρα πορεία από Καλαμάτα και Κόρινθο (photos)

Οδυσσέας Βουδούρης: Νικηφόρα πορεία από Καλαμάτα και Κόρινθο (photos)

«Η παράταξή μας, «Πελοπόννησος Πρώτα» μπορεί να οδηγήσει τον τόπο στο δρόμο της ανάπτυξης, της διαφάνειας, της δημοκρατικής συμμετοχής. Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε, να γυρίσουμε σελίδα στην Πελοπόννησο και να ανοίξουμε το δρόμο στη μεγάλη ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που έχουν οδηγήσει ολόκληρη τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση».

Ανοιχτή `Συνέλευση 3
Από την Μεσσηνία, τον τόπο καταγωγής του, που τον ανέδειξε πρώτη φορά ως εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης έδωσε τη Δευτέρα το στίγμα της νικηφόρας πορείας προς τις εκλογές.

Στην εναρκτήρια συνέλευση της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, ο Οδυσσέας Βουδούρης εμφανίσθηκε σίγουρος ότι «με τη συστράτευση ευρύτερων προοδευτικών, αριστερών, δημοκρατικών, οικολογικών δυνάμεων, με τη συμμετοχή και την ενεργοποίηση της κοινωνίας, θα νικήσουμε, θα αλλάξουμε τα δεδομένα στην Πελοπόννησο και θα στείλουμε το μήνυμα της ανατροπής σε όλη την Ελλάδα».

Ανοιχτή συνέλευση Καλαμάτα 2

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος της «Πελοπόννησος Πρώτα», με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια:

Ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με ποιοτικά γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα.
Ενίσχυση των δυνατοτήτων μεταποίησης στην Πελοπόννησο προκειμένου η προστιθέμενη αξία να μείνει στην περιφέρεια.
Στροφή στον ήπιας ανάπτυξης ποιοτικό, θεματικό τουρισμό με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να υπάρχει διάχυση των κερδών σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Στην συνέλευση μίλησε και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Νίκος Πατσαρίνος, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της διοίκησης Τατούλη, τονίζοντας ότι «ο απερχόμενος Περιφερειάρχης θέλησε να κάνει την Περιφέρεια “υποκατάστημα” της κεντρικής διοίκησης και να την λειτουργήσει ως ιδιωτική επιχείρηση».

Ανοιχτή Συνέλευση Καλαμάτα

Στη εκδήλωση απέστειλε χαιρετισμό ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, τονίζοντας ότι «στις εκλογές θα ανατραπεί η νεοφιλελεύθερη, διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη διοίκηση Τατούλη».